Home » Nieuws

GEWELDIG NIEUWS!!!!!!

De stichting Rijk Voor Arm heeft vanavond de tweede prijs ter waarde van maar liefst € 3000,00 gewonnen met "het beste idee" campagne van de zorgverzekeraar de Friesland gewonnen!!!!!Dit betekent dat we weer 100 kinderen ontzettend blij kunnen maken met de verjaardagsdoos! 100 blije kindergezichtjes, we zien het nu al voor ons!, en hiervoor willen wij iedereen die vanavond op ons gestemd hebben heel hartelijk bedanken hiervoor!, u heeft namelijk deze kinderen ontzettend blij gemaakt!en de Zorgverzekeraar de Friesland willen we hartelijk bedanken voor de gezellige avond en de prijs die zij mogelijk hebben gemaakt!!

Lees meer »

5e prijs gewonnen met ING-Actie !

de Stichting Rijk Voor Arm is met de ING aktie 5e geworden met bijna 80 stemmen! hierdoor hebben we een prijs gewonnen van € 1000,== hier zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!, want dit betekent toch weer 28 verjaardagsdozen!, dus 28 hele blije kindergezichtjes!ING bedankt voor deze Aktie, en natuurlijk al onze stemmers heel erg bedankt voor het stemmen!

Lees meer »

Weer een Super Donatie!

Weer een geweldig bericht!!!!Het personeel van de Gemeente Leeuwarden heeft voor Kerst een cadeaubon gekregen, waarmee zij iets konden uitzoeken voor de Kerst, ook konden zij ervoor kiezen om het bedrag van deze bon te doneren aan het Goede Doel!, toen hebben ze besloten om dit te doneren aan het Goede Doel en hebben ze gekozen voor twee Goede Doelen in Leeuwarden, wij zijn natuurlijk ontzettend trots en blij dat wij daar één van waren en het andere Goede Doel was de Kinderboerderij!.

Lees meer »

En weer een meisje heel blij gemaakt!

En weer een meisje heel blij gemaakt met de verjaardagsdoos!Als je dit toch ziet....... dat gun je toch elk kind? en dit is nu precies waarom wij dit doen, niks kan je dag beter maken dan zo'n blij kind en dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door U sponsoren en donateurs, zonder U kunnen wij dit niet!!!

Lees meer »

Sponsorloop voor de Stichting Rijk Voor Arm!

Wat een geweldige actie van Wijkfeest Westeinde, wij zijn er reuze trots op dat er aan onze Stichting Rijk Voor Arm, gedacht word en wij zijn dan ook Wijkfeest Westeinde, de organisatie en natuurlijk de deelnemers alvast heel dankbaar voor deze actie en wensen iedereen hierbij een mooie, gezellige en sportieve dag toe die maar voor vele verjaardagsdozen zorgen mag! succes allemaal!!

Lees meer »

Kersfeest Stichting Rijk Voor Arm in hun winkeltje!

ja, ja het was dan eindelijk zover, Kerstmiddag van de Stichting Rijk Voor Arm, in het leukste winkeltje van Leeuwarden de van alles en nog wat sjop! op de Voorstreek 48 te Leeuwarden. Oh hohoho wat was het gezellig !!!! vele liefe kindertjes kwamen vol verwachting hun cadeautje ophalen en natuurlijk wilden ze graag met de Kerstman op de foto, die speciaal voor deze middag de hele middag aanwezig was om de kindertjes te verblijden met een mooi cadeautje, en blij dat waren ze zeker een paar foto's van deze gezellige middag kunt u vinden in ons Fotoalbum...........

Lees meer »

Weer geweldig nieuws

Weer geweldig Sponsornieuws!De Soroptimistclub Friesland Noord heeft de stichting Rijk Voor Arm gewaardeerd met een sponsorbedrag van € 500,00 euro! Hiermee hebben zij ons dus weer voorzien van 15 verjaardagsdozen!!!!!!!!, weer 15 kinderen in Friesland die hun verjaardag kunnen vieren zoals zij dit horen te vieren!, weer 15 blije kindergezichtjes wij zijn de Soroptimistclub afdeling Friesland Noord hier dan ook zeer dankbaar voor en met name de jarige kindertjes, die hun verjaardag kunnen vieren zoals zij dit horen te vieren, dankzij deze bijdrage van Soroptimistclub Friesland Noord! Ook zij zijn het met onze slogan eens, "laat kinderen kinderen zijn!" beste Soroptimistclub Friesland Noord namens ons en de betreffende kinderen, HARTELIJK DANK!!!!!!!

Lees meer »

Jeugdcircus Saranti ook aanwezig op het Grote Sinterklaasfeest!

Ook Jeugdcircus Saranti zal, natuurlijk, heel graag meewerken aan het Grote Sinterklaas feest de 28e november, we maken er met z'n allen een super feestje van! Jeugdcircus Saranti Hartelijk bedankt dat jullie, jullie meedewerking willen verlenen aan dit grote feest waar we weer vele kinderen de dag van hun leven zullen bezorgen.

Lees meer »

Huis aan Huis Collecte gaat niet door!!

Wij van de Stichting Rijk Voor Arm hadden voor onze Aktie "Friesland steunt de Stichting Rijk Voor Arm" hadden een huis aan huis collecte in onze planning staan in de week van 25 t/m 31 Oktober, maar deze kan helaas niet doorgaan!. De Gemeente Leeuwarden heeft besloten om de kleine Goede Doelen niet meer te steunen met een huis aan huis collecte in de Gemeente Leeuwarden, althans men heeft besloten dat Goede Doelen die een collecte willen houden in de Gemeente Leeuwarden, hetCBF Keurmerk moeten hebben!, ik zal in het kort even vertellen wat dit inhoud om een CBF Keurmerk te krijgen moet je aan een aantal verplichtingen voldoen; transparantheid, dit is niet zo moeilijk, zijn dezelfde regels aan verbonden als voor het verkrijgen van de ANBI status, waar ik ook zeer voor ben, de donateurs moeten weten wat er met hun geld gebeurt, en moeten dit ook kunnen controleren, geen probleem dus!, maar het grote struikelblok voor een klein Goed Doel is het volgende: buiten de transparantheid moet het Goede Doel een lidmaatschap betalen bij de eerste aanvraag voor een CBF Keurmerk van € 3025,00 Euro, welk Goed Doel die afhankelijk is van Sponsoring en Donaties kan dit in godsnaam? dit betekent € 3025,00 betalen en hopen dat dit bedrag terug zal komen via de Collectes? € 3025,00 dat betekent voor ons 100 verjaardagsdozen die wij niet uit kunnen geven!Dit zijn wij absoluut niet van plan, dus moeten wij een andere actie bedenken! wij hebben nog de hulp van de Supportactie, dit is een onderdeel van de Grote Clubactie en deze helpt wel de kleine stichtingen en verenigingen.Doe mee aan de Supportactie en ga naar www.supportactie.nl en meld u aan als sponsor voor de Stichting Rijk Voor Arm, voor slechts € 5,50 per lot steunt u de Stichting Rijk Voor Arm en kunt u ook nog eens mooie prijzen winnen, waaronder zelfs een nieuwe auto! van deze € 5,50 per lot gaat er € 4,40 naar de Stichting Rijk Voor Arm, we hebben nog zo'n 20 boeken van "Liwwadder Ferhaaltsjes deel 2" bij laten maken en geven aan elke 5e inschrijver van deze loterij een boek van Simon de Jong! dus alle reden om mee te doen? Steun de Stichting Rijk Voor Arm!

Lees meer »