Home » Nieuws

Sinterklaas 2020!

Zatedag 5 December was het dan eindelijk zover, na dagen van inpakken uitzoeken en klaarzetten konden de hulpen aan de slag met het bezorgen van de zakken vol met cadeautjes en lekkers bezorgd worden bij de 150 kinderen door geheel Friesland.

Lees meer »

Vrijwilligers Bedankt !

Op deze dag van de vrijwilligers willen wij natuurlijk ook graag even onze vrijwilligers bedanken want zonder deze mensen konden wij lang zoveel niet doen als nu dit is wat de vrijwilligers dus zo belangrijk en onmisbaar maakt!

Lees meer »

Nieuwjaarswens!

De Stichting Rijk Voor Arm wil iedereen een heel gelukkig, succesvol maar vooral gezond 2020 toewensen en dat ook in 2020 maar ieder kind zijn/haar verjaardag kan vieren zoals zij dit horen te vieren, wij zullen daar zeker aan meewerken ook in 2020!!

Lees meer »

Groot Sinterklaasfeest 2019

Ja lieve kinderen het is bijna 30 november dan komt Sinterklaas en zijn zwarte pieten bij ons langs. Op Soldatendijkje 2 om met ons het grote Sinterklaasfeest met ons te vieren en met Theater Adyrf en met de kinderen die zijn aangemeld voor het grote Sinterklaasfeest. We maken er een mooi feest van de deur gaat om 13.00 open het Sinterklaasfeest is van 14.00 uur tot 16.00 uur . opgeven hiervoor kan niet meer we zitten al vol!!!

Lees meer »