Home » Webshop de MiniMarkt

Webshop de Minimarkt!

Hartelijk welkom op onze webshop "De MiniMarkt"!

Wij zijn deze webshop gestart omdat de Stichting Rijk Voor Arm volledig draait op donaties en sponsoring en geen subsidies van het Rijk/Provincie of Gemeente krijgen en wij hiermee een eigen bron van inkomsten willen genereren, zodat wij een buffer kunnen opbouwen voor moeilijkere tijden, wanneer de donaties en sponsoringen niet voldoende blijken te zijn om onze doelstelling "de verjaardagsdoos te blijven uitreiken aan kinderen die in armoede moeten opgroeien in Friesland want ieder kind verdiend het om zijn/haar verjaardag te kunnen vieren zoals zij/hij dit behoort te vieren", te behalen, dan hebben we dus op deze manier toch nog een buffer achter de hand!

Ook zit er nog een andere zijde aan dit gebeuren namelijk dat ook de mensen met een smalle beurs speelgoed of cadeautjes kunnen kopen omdat we de prijzen ontzettend laag houden!

Voorwaarden:

* Uw bestellingen vanaf € 5,00 worden binnen de Gemeentegrens van Leeuwarden Gratis thuisbezorgd!, dus combineren van spulletjes is het beste, als u maar op een totaalbedrag van minimaal € 5,00 uitkomt.
bestellingen beneden de € 5,00 binnen de Gemeentegrens Leeuwarden bedraagt € 2,50.

* U kunt uw bestelling ook via pakketpost ontvangen dit kost € 4,50 per pakket.

* Natuurlijk betreft het hier alleen maar nieuwe producten!, tenzij u een product uit onze afdeling "tweedehands" heeft besteld, deze zijn natuurlijk geheel gecontroleerd en zo goed als nieuw

* Ook kunt u op deze manier een donatie doen aan de Stichting Rijk Voor Arm op de afdeling "Donatie verjaardagsdoos" de artikelen die hier dus staan vermeld krijgt u niet thuis gestuurd maar doen wij voor u in een verjaardagsdoos die naar een jarig kindje gaat u heeft dan meegewerkt aan het samenstellen van die doos en weet u dus wat er met uw donatie gebeurt is !, dit is ook een hele leuke manier van doneren, waarbij u nog meer het gevoel heeft dat u hier wat aan gedaan heeft

* de artikelen zijn allemaal onderverdeeld in "Afdelingen" klik op de afdeling waar u iets van zoekt en u komt direct op de betreffende afdeling !

* Op dit moment kunt u op drie manieren betalen te weten:
* Vooraf via ons bankrekeningnummer : NL039INGB0006507242 t.n.v de Stichting Rijk Voor Arm, o.v.v. Factuurnummer.
* Contant en via contactloze pin als u binnen de Gemeentegrens van Leeuwarden woont en uw bestelling door ons laat bezorgen.
mochten er nog nieuwe manieren van betalingen bijkomen dan worden deze zo snel mogelijk toegevoegd.

* Uw bestelling(en) voor 22.00 uur besteld en betaald,  worden de volgende dag geleverd!

Deze shop wordt mogelijk gemaakt door Sponsoren en donateurs die ons goederen leveren in plaats van geld, wij zetten dit weer om in geld om zo onze buffer te kunnen opbouwen, Sponsoren en Donateurs onze hartelijke dank hiervoor!!!!!!!

Wij wensen u veel plezier met het winkelen in onze shop "de MiniMarkt" en danken u voor uw aankopen en dus uw steun aan de Stichting Rijk Voor Arm!

Let op! deze artikelen krijgt u niet thuis, maar worden namens u in een verjaardagsdoos gedoneerd!

Hier vindt u allerlei artikelen voor Baby's

Hier vindt u allerlei artikelen voor het buiten spelen

Groot Schild met tekst -

Hier vindt u allerlei artikelen voor hobby/knutselen en bouwen (lego enz.)

Hier vindt u allemaal leuke kinderboeken!

Hier vindt u allerlei Educatief Speelgoed    Leren en Spelen!

hier vindt u allerlei nieuwe knuffels

Hier vindt u allerlei spellen!

Hier vindt u allerlei Puzzels! kinderpuzzels, volwassene puzzels, puzzel boeken enz.

hier vind u allerlei nieuwe en zo goed als nieuwe DVD's zowel kinderen als volwassenen

sieraden voor volwassenen en kinderen, haar accessoires enz.

Beeldjes, peper en zout stel, 3D kubus, bekers enz.