Home » Afdeling Kinderboeken

Borre en de glinsterdingen.

Hier vindt u allerlei kinderboeken (nieuw!)

Sale!

Borre en de opblaas krokodil

€ 8,00 € 1,50
Sale!

Borre en de opblaas krokodil

€ 8,00 € 1,50

Het is zomer en Borre heeft zin in een verfrissende duik. Hij blaast Huffffff! Puffffff! het zwembadje op. En daarna Hufferdepuffffff! een opblaaskrokodil, want dat is leuk! Borre en de krokodil liggen heerlijk in het zwembadje. Maar dan heeft het beest opeens trek in een lekker hapje

Borre wandelt in het park. Plots schiet er een kat tussen zijn benen door. En dan wordt hij zomaar ineens BOEM omvergelopen door een grote hond! Als Borre overeind krabbelt, staat de hond onder een boom en blaft naar de kat. Die zit nu hoog op een tak en durft niet meer naar beneden. Borre weet wat hem te doen staat: hij moet het poesje redden.

Foeksia en haar vrienden

Sale!

Toffie maakt nieuwe vrienden

€ 5,00 € 1,50
Sale!

Toffie maakt nieuwe vrienden

€ 5,00 € 1,50

Nieuwe serie voor een brede doelgroep (liefhebbers van o.a. Heksje Billy,
Doltje Weerwolfje)

Alle stokstaartjes blijven hun hele leven in de burcht waar ze wonen, maar Toffie droomt ervan om op avontuur te gaan. Hij wil zien wat er aan de andere kant van de hoge heuvel is. Op een dag vertrekt hij. Onderweg moet hij grote gevaren het hoofd bieden, maar hij maakt ook een vriend voor het leven: Kwast, het penseelzwijn.

De verhalen over Toffie zijn lief, vrolijk en aantrekkelijk voor beginnende lezers dankzij de prachtige kleurenillustraties van Julia Ginsbach

Deel een bijzonder moment met je kleintje en lees deze mooie verhalen over de speciale band tussen moeder en kind. Dit is een hartverwarmende verzameling van zes volledige prentenboeken met prachtige illustraties.

EEN BEREGOEIE MORGEN
Claire Freedman & Louise Ho

IK BEN BIJ JE, KLEINE PANDA
Claire Freedman & Rory Tyger

SPECIAAL VOOR JOU!
Christine Leeson & Andy Ellis

HOEPLA-KEETJE!
Claire Freedman & Gaby Hansen

NIET BANG ZIJN, VEULENTJE
Caroline Pitcher & Jane Chapman

GROTE LIEFDE
Peter Kavanagh & Jane Chapman

Sale!

Het grote Pim en Pom voorleesboek

€ 10,00 € 2,00
Sale!

Pim en Pom beleven elke dag een nieuw avontuur. Ze gaan kamperen, verjagen een muis, worden verliefd en 's nachts reizen ze zelfs naar de maan. Elk avontuur eindigt gelukkig veilig thuis in de mand, nadat ze sardientjes hebben gekregen van de Vrouw. Maar dan heeft de Vrouw opeens een vriend. Een vriend die een hekel heeft aan poezen. Die man moet zo snel mogelijk de deur uitgewerkt worden.

Pim en Pom komen in actie!

Sale!

Pim en Pom Luistervriendjes

€ 9,50 € 2,00
Sale!

Pim en Pom Luistervriendjes

€ 9,50 € 2,00

Jaren geleden schreef Mies Bouhuys dialoogjes tussen Pim en Pom voor Het Parool. Fiep Westendorp illustreerde die praatjes tussen beide katten. Georgina Verbaan leest de dialogen van Pim en Pom voor als kleine toneelstukjes. Ze worden afgewisseld met vrolijke liedjes; versjes van Mies op muziek gezet door Joren van der Voort.


Op het einde van het luisterboek kan je meezingen met de karaoke-versie van het liedje Kijk dit zijn de poezen. Een spannend avontuur is te beluisteren op de bonustrack: Pim en Pom raken elkaar kwijt, maar vinden elkaar gelukkig ook weer terug. Kortom: veel plezier met Pim & Pom!

Wat doet Rosa als haar moeder het (weer) in haar bol krijgt, haar vader zich (weer) niet aan zijn afspraken houdt en haar vriendje zich bedenkt? Gaat ze gillen/schreeuwen/brullen en/of met een kettingzaag zwaaien, of met haar vrienden op vakantie, naar Zuid-Spanje bijvoorbeeld?

Soms vallen dingen mee, soms tegen. Soms blijkt het allervervelendste wat je dacht dat er kon gebeuren, juist het allerbeste te zijn. Het ligt er helemaal aan, wat je er zelf mee doet!

Dit boek gaat over keuzes maken en met krokodillen praten. Over bang zijn en vertrouwen hebben. Over jaloezie, maar vooral over vriendschap.
Natuurlijk weer met veel e-mails, chats én handige survivaltips.

Joris Kabeltje woont in een televisiestudio, en daar is altijd wel iets te beleven. Hij speelt per ongeluk de hoofdrol in een film, gaat samen met Dolly de camera op een spannende reportage en mag zelfs eens voor een opname in een mini-raket gaan zitten. Maar soms lopen er ook dingen helemaal mis, bijvoorbeeld als Kardoes de kat een muis loslaat in de studio of als een clown net voor zijn optreden plots verdwenen is…

Sale!

Pinkeltje en de parels

€ 6,50 € 1,50
Sale!

Pinkeltje en de parels

€ 6,50 € 1,50

Samenvatting:

Pinkeltje is een mannetje niet groter dan je pink. Hij is te
herkennen aan zijn blauwe puntmuts en zijn witte baard.
Met zijn vrouw Pinkelotje woont hij in Zilvertorendorp.
Op een dag komen de koning en koningin bij Pinkeltje
met de vraag of hij een parel wil zoeken voor de
koningin. Pinkeltje ontwerpt een onderwaterpak en gaat
op reis. Eerst met Langlijf, de slang, en daarna met een
olifant. Hij vliegt met een apentransport naar Amsterdam
en ontmoet in Artis veel oude vrienden.
Vader Duif brengt hem naar zee. In zijn onderwaterpak
springt Pinkeltje in het water en ontmoet kwallen,
inktvissen en pareloesters. Dan hoort hij van een
scheepswrak waarin kisten met edelstenen staan. Met de
hulp van Knipknijper, de krab, en Zaagneus, de zaagvis,
probeert Pinkeltje de kisten open te maken. Zou het hem lukken een parel te vinden?
Lees zelf maar!

Sale!

Pinkeltje ontmoet Wolkewietje

€ 7,49 € 1,50
Sale!

Samenvatting:

Pinkeltje is een mannetje niet groter dan je pink. Hij is te herkennen aan zijn blauwe puntmuts en zijn witte baard. Met Pinkelotje woont hij in Pinkeltjesland,maar op een dag krijgt hij heimwee naar meneer Dick Laan. Hij wil terug naar het grote huis waar hij heeft gewoond met Snorrebaard de kat,Wiebelstaart de hond en de vijfmuizebroers. Ze beginnen de lange reis naar Nederland in een luchtballon.

Hoog boven de aarde ontmoeten ze Wolkewietje, een kleine wolkeman.Met hun luchtballon botsen Pinkeltje en Pinkelotje tegen een manestraal aan waardoor de ballon uit elkaar klapt. Wolkewietje tovert hen naar een groot bos, waar de elfenkoningin met haar volkje woont. Ook nemen Pinkeltje en Pinkelotje een kijkje in het kerstbomenbos en komen daar de kerstman tegen. Op de rug van twee grote postduiven vliegen ze naar de stad van meneer Dick Laan. Daar ziet Pinkeltje al zijn oude vrienden weer. Hoe ze terugkeren naar Pinkeltjesland?

Lees zelf maar

Sale!

Thomas de Trein "drukke dag"

€ 5,99 € 1,50
Sale!

Thomas de Trein "drukke dag"

€ 5,99 € 1,50

Thomas heeft een drukke dag. Hij wil zonder hulp een heel nuttige locomotief zijn. Maar zal Thomas als hij moe wordt en fouten gaat maken, hulp vragen aan zijn vrienden?

Sale!

Leer jij lezen? Wil jij veel oefenen? Hou jij van een leuk verhaal?
Heb je drie keer 'ja' geantwoord? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Er staan twee leuke verhalen in die speciaal voor beginnende lezers zijn geschreven, net zoals jij!
Zet de tv uit, leg je tablet aan de kant en lezen maar!

Sale!

Elmo bij de dokter

€ 8,95 € 1,50
Sale!

Elmo bij de dokter

€ 8,95 € 1,50

Een mooi en herkenbaar verhaal over Elmo van Sesamstraat.

Sale!

kabouter voetbal

€ 14,95 € 2,00
Sale!

kabouter voetbal

€ 14,95 € 2,00

Kabouter Nout wil eigenlijk niet op voetbal, maar papa wil het zo graag. En het liefst moet Nout natuurlijk uitblinken op het veld. Dus staat papa bij elke wedstrijd langs de lijn om aanwijzingen te roepen. En Nout zelf? Die heeft het vooral druk met andere dingen die om hem heen gebeuren. Als hij per ongeluk een bal op zijn hoofd krijgt en scoort, is hij dan ook nog verbaasder dan zijn vader. Maar of het hem tot een echte voetballer maakt? Misschien moet papa maar op papavoetbal!

Sale!

Ik ben Jip, ik ben Janneke + cd

€ 15,95 € 2,50
Sale!

Lezen, kijken, luisteren en meezingen met Jip en Janneke! In het extra lang voorleesverhaal gaan Jip en Janneke spelen met een winkelwagen in de supermarkt, en ze bouwen een huis van een grote kartonnen doos. Ideaal als het regent!

Op de cd achter in het boek gaan de avonturen verder als mini-musical. Jip en Janneke gaan naar oma en opa en onderweg loopt Takkie weg. Hoe vinden ze Takkie terug?

Sale!

Het magische bos bij de reuzen

€ 7,50 € 1,50
Sale!

Hallo, mag ik mij even voorstellen? Ik ben Roodbaard, een rondreizende reus met vreselijke tandpijn. Ik had natuurlijk al lang naar de reuzentandarts moeten gaan, ik weet het, maar ik stel het altijd maar weer uit.

Ik hoop dat ik in dit boek iemand zal vinden die me kan helpen, want ik ben echt wanhopig…..

Sale!

Er wonen veel mensen in mijn buurt die een verschil maken. Zo is er mevrouw Janet, de postbode, meester Bruin, de directeur van mijn school, en mevrouw Finn, de bloemenmevrouw. Ze dragen allemaal hun steentje bij om van deze buurt een betere plek te maken. Maar wat kan ik doen? Nadat ik daar over nagedacht had, had ik een perfect plan bedacht!

Het lijkt misschien niet veel, maar zoals mama zegt: “Mensen maken een buurt speciaal, beetje bij beetje. En elk klein beetje maakt een groot verschil!”

Sale!

Het gouden brandweermannen boek

€ 15,95 € 2,50
Sale!

Het is niet voor niets dat er zoveel boeken over brandweermannen, brandweerjongens en zelfs een brandweerkat geschreven worden! Want branden blussen is het stoerste beroep dat er is. Eerst glijd je - ROETSJJ - van de paal naar beneden, razendsnel trek je je pak aan en daar ga je in de rode auto, op naar de brand. Mensen redden, branden blussen! Geen paniek: we zijn onderweg! Met Vijf brandweermannetjes, Sam de brandweerkat, Mano de brandweerjongen, Het brandweermannenboek, Spuit Elf gaat naar school.

Uitverkocht

Kolletje gaat naar school

€ 9,00 € 1,50
Uitverkocht

Kolletje gaat naar school

€ 9,00 € 1,50

Kolletje is een vrolijk en eigenwijs meisje. Voor haar vierde verjaardag krijgt Kolletje toversokken. Telkens als ze 'Katherina Orselia Laetitia'' zegt, gebeuren er wonderlijke dingen!
Op school beleeft Kolletje van alles. Wanneer haar buurjongetje Dirk beweert dat ze op zijn school een krokodil hebben, tovert Kolletje er ook een bij haar op school. En als Sonja uit haar klas luizen heeft, wil Kolletje ze ook, maar daar zijn papa en mama niet zo blij mee..

Sale!

Kolletje leert zwemmen

€ 9,00 € 1,50
Sale!

Kolletje leert zwemmen

€ 9,00 € 1,50

Kolletje en Dirk mogen op zwemles. Ze zijn zo blij dat ze het aan iedereen vertellen: aan meneer De Jong, buurman Harry, oppas Fleur en natuurlijk Kolletjes lievelingstante Laetitia. Samen met vier andere kinderen krijgen Kolletje en Dirk les van de aardige juf José. Ze leren van haar ‘kikker-vliegtuig-potlood’ en mogen na de les altijd lekker spelen. Wanneer Dirk een keer zijn zwembroek is vergeten, moet hij een oude van het zwembad lenen. Maar die heeft vieze, bruine poepstrepen! Gelukkig heeft Kolletje altijd haar toversokken bij zich…

Sale!

De avonturen van Tom Sawyer

€ 11,95 € 2,00
Sale!

De avonturen van Tom Sawyer

€ 11,95 € 2,00

Tom Sawyer en zijn vriend Huckleberry Finn maken van iedere dag een onvergetelijk avontuur! Ze doen alsof ze piraten zijn, komen op het spoor van een verborgen schat en ontdekken het duistere geheim van Joe de indiaan. Ook al halen ze zich daarbij soms behoorlijk wat problemen op de hals, de twee vrienden laten keer op keer zien dat ze over een flinke dosis moed en een hart van goud beschikken!
Een klassieker uit de literatuur in een vrije bewerking van Geronimo Stilton. Boordevol kleurrijke illustraties!

Uitverkocht

Wilbert wil het anders

€ 11,95 € 2,00
Uitverkocht

Wilbert wil het anders

€ 11,95 € 2,00

Wilbert, de pinguïn vindt alles heel erg saai. Elke dag krijgt hij als ontbijt vis en elke dag willen zijn vriendjes alleen maar wedstrijd zwemmen. Hij zou zo graag eens iets bijzonders beleven! En dan, als hij gaat wandelen, vindt hij een rode ijsmuts in de sneeuw. Trots laat hij die aan zijn vriendjes zien. Maar ze lachen hem uit. Eerst is Wilbert woedend, maar dan krijgt hij een idee..

Sale!

Prinses Charlotte is jarig en krijgt een heel speciaal geschenk van haar vader. Wanneer ze het open maakt, gebeuren er allerlei rare dingen.
Een prachtig verhaal over de avonturen van een charmant prinsesje. In elke illustratie zitten voorwerpen, dieren of personen verborgen. Kun jij alles en iedereen terugvinden?

Sale!

Raad eens hoeveel ik van je hou

€ 10,95 € 2,50
Sale!

Grote Haas, kom eens hier met je oren. 
Ik moet je iets héél belangrijks vertellen. 
Raad eens hoeveel ik van je hou?' 

Hazeltje en Grote Haas willen elkaar graag laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Telkens als Hazeltje iets bedacht heeft, doet Grote Haas daar nog een schepje bovenop.

Sale!

Ik kweek zonnebloemen

€ 5,95 € 1,50
Sale!

Ik kweek zonnebloemen

€ 5,95 € 1,50

leerzaam boek met zonnebloem zaadjes om zelf zonnebloemen te kunnen kweken.

Sale!

Pepijn, Eefies grote broer, is hardstikke verliefd, en Eefie en Joost willen graag weten wat hij met zijn vriendinnetje uitspookt op zijn kamer. Vader Jan en moeder Els zijn met hele andere dingen bezig. De zoon van de burgemeester gaat trouwen.

Dankzij Eefie wordt de bruiloft gevierd in De Korenwolf. Maar op de trouwdag zelf is de kok ziek. Grote paniek en de hele familie moet de keuken in. Maar of het wel zo handig is om Pepijn mee te laten helpen? Die heeft zijn hoofd er niet helemaal bij, want zijn verkering is net uit...

Sale!

De Korenwolf is het hotel van Nina's ouders, haar grote zus Eefie, broer Joost en puber Pepijn. Soms is het fijn om in een hotel te wonen. Maar soms is het niet zo leuk, want je ouders hebben vaak geen tijd voor je. Dan moet je jezelf maar zien te vermaken. Daar is de bende érg goed in.
Eefie en kleine Nina zijn door het dolle heen. Volgens een roddelblad is de bekende popster Izabel de Groot ondergedoken in De Korenwolf. Ze zou zwaar in de put zitten. De ouders van Eefie en Nina zeggen dat het allemaal grote onzin is. Toch gaan Eefie, Nina en Joost op onderzoek uit. Gek genoeg bemoeit grote broer Pepijn zich er helemaal niet mee en dát terwijl zijn kamer vol posters van Izabel hangt. Maar de kinderen vergeten Izabel bijna als ze horen dat oma weggaat uit het hotel. Oma vindt het traplopen te lastig worden. Ze verzinnen van alles om haar te laten blijven. Uiteindelijk bedenkt de bende een oplossing

Sale!

De oude ober Goemie werkt veertig jaar in het hotel. Dat moet gevierd worden, vindt de bende, maar de oude knorrepot heeft daar helemaal geen zin in. In het geheim beginnen ze aan de voorbereidingen voor het feest. Zal Goemie iets in de gaten hebben? Maar er is meer aan de hand in De Korenwolf. Pepijn heeft zich helemaal kaal laten scheren. Hij krijgt daarover slaande ruzie met zijn vader en loopt kwaad weg. En de kleine Nina wil niet meer naar school. Eefie, Joost en oma hebben er hun handen vol aan om alle problemen het hoofd te bieden.

Sale!

Er komen nieuwe gasten in De Korenwolf. De man vindt het hotel wel aardig, maar zijn vrouw en dochter willen er absoluut niet logeren. Het meisje is zo opgetut dat ze wel een barbie lijkt. Als ze Eefie in de gang tegenkomt, doet ze heel stom.

Het kan de bende dan ook niks schelen als de barbie even later zit te huilen op de parkeerplaats. Tot haar ouders komen melden dat hun dochter verdwenen is...

Sale!

'Jullie maken er een puinhoop van, een bende!' roept vader Jan.
'Wat is een bende, oma?' vraagt de kleine Nina.
'Een boevenclub,' antwoordt oma. 'Gaaf. Dan zijn wij de bende van
De Korenwolf,' zegt Joost.

De Korenwolf is het hotel van Nina's ouders, haar grote zus Eefie, broer Joost en puber Pepijn. Soms is het fijn om in een hotel te wonen. Maar soms is het niet zo leuk, want je ouders hebben vaak geen tijd voor je. Dan moet je jezelf maar zien te vermaken. En daar is de bende érg goed in…

Tijdens een ruzie valt de kleine Nina van het toneel en ze loopt daarbij een hersenschudding op. Als troost besluiten de kinderen een speciale voorstelling voor haar te maken. Ook Zohra, Eefies vriendin, doet mee. Zohra en haar ouders zijn uit een Afrikaans land gevlucht.
Ze willen hier blijven, maar dreigen het land uitgezet te worden. De bende laat het er niet bij zitten, en niet alleen oma, maar zélfs Pepijn komt in actie...

Sale!

Vrolijke vriendinnenverhalen

€ 9,95 € 2,00
Sale!

Vrolijke vriendinnenverhalen

€ 9,95 € 2,00

Leuke verhalen voor beginnende lezers!

Tot Lena's grote teleurstelling verhuist haar beste vriendin Anna naar Nergensdam. Lena is droevig en mist haar vriendin heel erg. Tot ze ook zelf gaat verhuizen… Rik kan er niet bij dat je een vriendin van 85 jaar kunt hebben. Maar wanneer hij ziet wat zo'n vriendin allemaal doet, gaat hij daar toch wel anders over denken! En dat twee heel verschillende meisjes toch vriendinnen kunnen zijn, bewijzen Mira en Jo. Hun vriendschap overleeft zelfs de praatjes van de anderen…

In dit boek voor beginnende lezers zijn acht korte verhalen verzameld. Elk meisje dat dol is op haar vriendinnen zal ze met veel plezier lezen. Veel leesplezier!

Vanaf 7 jaar

Sale!

Stip kin al telle

€ 11,50 € 2,00
Sale!

Stip kin al telle

€ 11,50 € 2,00

Stip kin telle fan 1 oant 10!
Wat kin er op 'e pleats allegear telle? Hy makket mei syn heit in rûntsje oer it hiem en kom allegear bisten tsjin.
Hoefolle? En wat sit der achter de flapkes?

Sale!

Het geheim van de dieventekens

€ 5,50 € 1,50
Sale!

Er is ingebroken in Mikes huis. De dief heeft het bijzondere schaakspel meegenomen dat Mike nog van zijn opa heeft gekregen. Mike en zijn vriend Mo denken dat de politie de verkeerde jongens verdenkt. Ze besluiten zelf op onderzoek uit te gaan. Als ze tekens op de muren ontdekken hebben ze beet...

Sale!

Het geheim van de gouden hockeystick

€ 5,50 € 1,50
Sale!

Mees is een van de beste spelers van zijn hockeyteam. Dan komt er een nieuwe jongen bij. Casper speelt de sterren van de hemel met zijn gouden hockeystick.
Mees is bang dat Casper zijn plaats in de spits inpikt. Hoewel… de ene keer speelt Casper supergoed, dan weer speelt hij juist slecht.

De trainer denkt dat Mees jaloers is. Maar Mees weet wel beter. Er klopt iets niet! Hij gaat op onderzoek uit...

Sale!

Het geheim van de verdwenen kinderen

€ 5,50 € 1,50
Sale!

Het lijkt een gewoon eiland. Ergens in een Italiaans meer. Het kasteel dat er staat, ziet er ook niet echt bijzonder uit. Volgens een oude legende woonde er vroeger een magiër, die kinderen in standbeelden veranderde.
Onzin natuurlijk. Zoiets bestaat niet. Of toch?
Vanaf het moment dat Eline en Sander door de poort gaan, voelt Eline overal paniek om zich heen. Een meisje is verdwenen. Er is vast een logische verklaring voor. Of niet?

Sale!

Het geheim van de voetbalgame

€ 5,50 € 1,50
Sale!

Grappig, denkt Dolf als de voetbalwedstrijd op tv in 0 - 3 eindigt. Precies dezelfde uitslag als toen hij de wedstrijd voorspeelde met zijn voetbalgame.
Eerst denkt Dolf dat het toeval is, maar na grondig onderzoek weet hij het zeker: zijn spel kan in de toekomst kijken!
Vanaf dat moment wordt alles anders. Dolf scoort goed in de voetbalpool in zijn klas. En hij mag met de D1 meetrainen. Zelfs Lana, het leukste meisje in de klas, ziet hem opeens staan. Met haar deelt hij zijn geheim.

Maar dan komen grotere jongens achter hem aan. Zij willen zijn game...
Heeft Lana hem verraden?

Sale!

De olijke tweeling omnibus

€ 8,95 € 1,50
Sale!

De olijke tweeling omnibus

€ 8,95 € 1,50

2 spannende verhalen van de Olijke Tweeling

1) De Olijke tweeling en het vervalste schilderij

2) De Olijke tweeling helpt mee in het dierenassiel 

Sale!

De Wilde Voetbalbende Goal !

€ 14,95 € 2,50
Sale!

De Wilde Voetbalbende Goal !

€ 14,95 € 2,50

Wat doe je als je veldje wordt gekaapt door de vijand? Dan daag je die uit voor een wedstrijd, natuurlijk! De winnaar krijgt het veldje. En dus moeten Leon en zijn vrienden keihard trainen. Ze richten een club op, de Wilde Voetbalbende. Ze maken echte shirtjes en zoeken een trainer. Maar kunnen ze wel winnen van de andere jongens, die veel groter en vooral veel gemener zijn...?
Deze dikke omnibus bevat de eerste drie boeken uit de serie De Wilde Voetbalbende.

Sale!

K3 : vriendinnenboek

€ 10,50 € 2,00
Sale!

K3 : vriendinnenboek

€ 10,50 € 2,00
Sale!

Mees Kees de filmeditie

€ 7,95 € 1,50
Sale!

Mees Kees de filmeditie

€ 7,95 € 1,50

Meester Kees heeft nog nooit voor de klas gestaan. De kinderen moeten hem nog een beetje leren hoe dat moet, meester zijn. En dat doen ze graag! Ze leren hem dat je best om kwart over negen je pauzeboterhammen op mag eten, als je maar op het bord schrijft dat het om een voedselproject gaat. En dat het heel handig is als ieder kind maar één rijtje sommen van de taak maakt, zodat niet iedereen hetzelfde werk zit te doen…
Als mees Kees verliefd wordt, heeft hij daar ook hulp bij nodig. Gelukkig maar dat er zo veel experts in de klas zitten!

Sale!

Het verraad van Waterdunen

€ 14,95 € 2,50
Sale!

Het verraad van Waterdunen

€ 14,95 € 2,50

Robbe is de enige die weet te ontsnappen als de schout en zijn knechten zijn 'ketterse' ouders en hun gezin komen vermoorden. Hij zoekt bescherming bij zijn oom maar wordt door hem verkocht aan een aantal Spaanse soldaten. Vanaf dat moment is Robbe een mochilero, een soort soldatenslaafje, en Robbes leven verandert in een hel.
Pas als het kamp waarin Robbe verblijft wordt overvallen en een van de gevangengenomen daders een meisje blijkt te zijn, krijgt hij weer hoop (en durf). Hij helpt haar te ontsnappen en dat is het begin van een spannende vlucht die eindigt op het eilandje Waterdunen, in de monding van de Westerschelde. Vandaar belanden ze in Vlissingen en spelen een belangrijke rol bij de bevrijding van die stad door de geuzen. Met bijrollen voor een geheimzinnige dwerg, een bijzondere zeehond en geuzenleider Bloys van Treslong.

Sale!

de Spookschuur

€ 9,00 € 1,50
Sale!

de Spookschuur

€ 9,00 € 1,50

Sammie woont in Slootmeer, samen met haar vriendinnen, Anne-Fleur, Rixt en Sofie. De vier meiden zijn echte hartsvriendinnen. De vier meiden zijn echte hartsvriendinnen. Ze doen alles samen en maken heel wat mee, of ze het nou willen of niet. Met z´n vieren beleven ze onverwacht de gekste en spannendste avonturen!

Sale!

opgezadeld

€ 9,50 € 1,50
Sale!

opgezadeld

€ 9,50 € 1,50

Sammie woont in Slootmeer samen met haar vriendinnen Anne-Fleur, Rixt en Sofie. De vier meiden zijn echte hartsvriendinnen. Ze doen alles samen en maken heel wat mee, of ze het nou willen of niet. Met z´n vieren beleven ze onverwacht de gekste en spannendste avonturen.

Sale!

Plankenkoorts

€ 8,50 € 1,50
Sale!

Plankenkoorts

€ 8,50 € 1,50

Sammie woont in Slootmeer, samen met har vriendinnen, Anne-Fleur, Rixt en Sofie. De vier meiden zijn echte hartsvriendinnen. Ze doen alles samen en maken heel wat mee, of ze het nou willen of niet. Met z´n vieren beleven ze onverwacht de gekste en spannendste avonturen!

Sale!

stinkend jaloers !

€ 6,50 € 1,50
Sale!

stinkend jaloers !

€ 6,50 € 1,50

De schoolverlaters van groep acht besluiten actie te gaan voeren voor een goed doel. Sammie en haar vriendinnen Anne-Fleur, Rixt en Sofie willen natuurlijk iets met hun pony's Floriske en Fern ondernemen om geld in te zamelen. Ze krijgen daarbij hulp uit een onverwachte hoek. Maar ook de nodige tegenwerking..