Bij nieuwe DVD's/CD's en Games  staat vermeld "Nieuw!" en bij gebruikte DVD's/CD's en Games staat "zo goed als nieuw", de gebruikte DVD's/CD's en Games zijn allemaal gecontroleerd en zo goed als nieuw bevonden.

Sale!

Slaapliedjes en melodietjes 3CD Box

diverse artiesten.

Sale!

K3 Engeltjes. "Nieuw!"

€ 19,95 € 3,50
Sale!
Sale!

K3 Engeltjes. "Nieuw!"

€ 19,95 € 3,50

De nieuwe cd van K3! 12 nieuwe liedjes waaronder natuurlijk de filmsingle 'Waar Zijn Die Engeltjes?'.

Sale!

K3 Love Cruise (Nieuw!)

€ 12,99 € 2,50
Sale!
Sale!

K3 Love Cruise (Nieuw!)

€ 12,99 € 2,50

K3 met een nieuwe bioscoopfilm, Love Cruise.

Tijdens de film mogen Hanne, Klaasje en Marthe als special guests mee op het cruiseschip waarvan Bas de kapitein is.

K3 geeft een optreden op het eindbal en de verwachtingen zijn hoog. Het zal spannend worden of K3 het optreden tijdens het eindbal goed weet neer te zetten door alle sabotage van Elvin.

De film van K3 brengt vele nieuwe liedjes met zich mee en daarom is er een speciaal nieuw album uitgekomen.

Het album heet net als de film K3 Love Cruise. Ook Pina Colada zal hierop te vinden zijn.

Liedjes :

 • 1. Pina Colada
 • 2. Liefde Is Overal
 • 3. 1.000 Kleine Matroosjes
 • 4. Dieper Dan De Zee
 • 5. Verliefd Zijn
 • 6. Hippie Happy Holiday
 • 7. Ik Doe Wat Ik Wil
 • 8. Disco Oma
 • 9. Meisjes Doen De Wereld Draaien
 • 10. Baby Boe
 • 11. Pyjamaparty
 • 12. Verlegen Vlindertje
Sale!

Barbie vertolkt de rol van Merliah, een surfkampioene uit Malibu.

Het ene moment is ze nog een doodgewone tiener, maar een paar tellen later ontdekt ze een schokkend familiegeheim: ze is een zeemeermin! Voor Merliah en haar dolfijnenvriend Zuma begint een avontuurlijke onderzeese zoektocht naar haar moeder, de koningin van Oceana.
Met de hulp van haar nieuwe zeemeerminvriendinnen slaagt Merliah erin om het oceaanrijk te redden. En uiteindelijk ontdekt ze dat wat je verschillend maakt van de anderen ook wel eens je grootste troef kan zijn.

Sale!

Honden filmbox (5 dvd) "Nieuw"

€ 12,99 € 2,00
Sale!
Sale!

Honden filmbox (5 dvd) "Nieuw"

€ 12,99 € 2,00

Home Alone Dogs

Angel Dog

Vampire Dog

K9 Adventures en de Verloren Schat

Benji de film

Vijf leuke, grappige en spannende films met honden in de hoofdrol.

Sale!

Rupsje nooit genoeg "Nieuw"

€ 8,99 € 1,50
Sale!
Sale!

Rupsje nooit genoeg "Nieuw"

€ 8,99 € 1,50

Rupsje Nooitgenoeg is een van de bestverkochte kinderboeken ter wereld. Het vertelt het verhaal van een rupsje dat zoveel eet dat het er misselijk van wordt. Maar, als het rupsje zich helemaal volgegeten heeft gebeurt er iets bijzonders. De andere vier verhalen zijn 'Papa, pak je de maan voor mij?' over een meisje Monica dat de maan even wil vasthouden, 'De krekel die niet tjirpen kon', hoe hard hij het ook bleef proberen, 'De kakelbonte kameleon' die jaloers is op de kwaliteiten van andere dieren en 'Ik zie kleurige klanken' waarin een violist prachtige beelden creëert als hij speelt. De tekeningen van Eric Carle onderscheiden zich door een zeer herkenbare vormgeving. Met de stem van Carice van Houten die de vijf verhalen vertelt kunnen ouders hun kinderen rustig laten inslapen.

nederlands 35 min.

Sale!

Nijntje en haar vriendjes "Nieuw"

€ 15,95 € 2,00
Sale!
Sale!

Nijntje en haar vriendjes "Nieuw"

€ 15,95 € 2,00

De wereld van nijntje en haar vriendjes nu in een box met maar liefst 220 minuten kijkplezier!
Deze box bevat 3 dvd's. Elk DVD bestaat uit een of twee specials en 10 korte verhalen uit de serie.
Kijk je mee?DVD 1Special:Nijntje is jarig 1) Het orkest van nijntje 2) Nijntje en het feest van tante trijn 3) De verjaardag van snuffie 4) Boris maakt een vogelhuisje 5) Nijntje en het wortelfeest6) Het restaurant van nijntje7) Een verjaardagstaart voor vader pluis8) Nijntje maakt herfstcadeautjes9) Nijntje en het zomerfeest10) De step van nijntje

Sale!

1 Boeken deel 12 2 Tellen 3 ABCD 4 Ben ik een letter of ben ik een cijfer 5 Keizer van cijferland 6 Optellen, optellen, optellen 7 Puzzel ieniemienie 8 14 vuurvliegjes 9 Spinnen tellen 10 Tweekoppig monster leest een verhaal voor 11 Pretfabriek letter L 12 Elvan schrijft 13 O ,als ik toch eens lezen kon 14 Het tweekoppig monster probeert van de hik af te komen 15 Schaduwen 16 Feodoor 1 - slapen Geluid: Dolby Stereo

Nederlands 30 min,

Adviesleeftijd : vanaf alle leeftijden.

Sale!

De drie hoofdfiguren in Het Zandkasteel zijn Koning Koos, Prinses Sassa en Toto. Samen met hond Finnie wonen zij in Het Zandkasteel. Voor de bewoners van Het Zandkasteel is het elke dag feest! Toto, Prinses Sassa en Koning Koos hebben alledrie rood haar en dezelfde grote neuzen. Toto, Prinses Sassa en Koning Koos zijn gek op elkaar. Samen spelen, ontdekken, eten, lezen, dansen en vaak op het strand zijn, daar houden ze alledrie van!

Speelduur : 75 min.
Nederlands gesproken.

Sale!

Sesamstraat muziek en rijmen "nieuw!"

€ 13,95 € 2,00
Sale!
Sale!

Sesamstraat muziek en rijmen "nieuw!"

€ 13,95 € 2,00

Deze dvd bevat een speciale samenstelling van de originele tv- serie. Al je vriendjes uit de bekendste straat van Nederland beleven de vrolijkste avonturen. Muziek: Bert komt iemand in het park tegen die wel op een zeer vreemde manier tuba speelt en Ernie zingt een lied over zijn troeteleendje. Rijmen: Rick heeft de Rijmelaritus en Tommie en Ieniemienie zingen een lied over niets.

Nederlands, 57 min.

Adviesleeftijd : vanaf alle leeftijden.

Sale!

Sesamstraat Seizoenen "Nieuw"

€ 13,95 € 2,00
Sale!
Sale!

Sesamstraat Seizoenen "Nieuw"

€ 13,95 € 2,00

Deze dvd bevat een speciale samenstelling van de originele tv-serie. Al je vriendjes uit de bekendste straat van Nederland beleven de vrolijkste avonturen.
in maar liefst 33 seizoens afleveringen
Zomer
Herfst
Winter
Lente.

Sale!

Elias en De Schat Van De Zee "Nieuw!"

€ 14,95 € 2,00
Sale!
Sale!

Elias en De Schat Van De Zee "Nieuw!"

€ 14,95 € 2,00

Elias en zijn vriendjes staan aan het begin van het visseizoen, maar het voortbestaan van Thuishaven wordt bedreigd. De bootjes moeten dit jaar een goede vangst binnenhalen om niet failliet te gaan. Maar zodra ze op zee zijn, ontdekken ze een grote groep supermoderne vissersboten, die supersnel de zee leegroven. De schepen horen bij een nieuwe haven die de gemene Poolkoningin net buiten Thuishaven heeft laten bouwen. En de Poolkoning is niet alleen op jacht naar vis, ze is ook op zoek naar een grote schat die ergens vlakbij Thuishaven op de bodem van de zee zou liggen. Zal het Elias lukken om de Poolkoningin en haar gemene handlangers te verslaan? En is de schat de redding die Thuishaven nodig heeft? Je ziet het in deze splinternieuwe extra lange film van Elias de Kleine Reddingsboot!

speelduur : 77 min.
nederlands

Sale!

Disk 1 (1935/36):
- Parade of Award Nominees- Easter Egg: "Walt and Mickey"- "The Band Concert"- "Mickey's Garden"- "Mickey's Fire Brigade"- "Pluto's Judgment Day"- "On Ice"- "Thru the Mirror"- "Mickey's Circus"- "Mickey's Elephant"- "Mickey's Grand Opera"- "Mickey's Polo Team"- "Alpine Climbers"- "Moving Day"- "Mickey's Rival"- "Orphan's Picnic"- Pencil Tests - "Mickey's Fire Brigade," "Pluto's Judgment Day," and "On Ice"

Disk 2 (1937/38):
- "Mickey in Living Color" with Leonard Maltin- Easter Egg: "Mickey's Surprise Party"- "Hawaiian Holiday"- "Moose Hunters"- "The Worm Turns"- "Magician Mickey"- "Mickey's Amateurs"- "Clock Cleaners"- "Lonesome Ghosts"- "Mickey's Parrot"- "Boat Builders"- "The Whalers"- "Mickey's Trailer"- "Brave Little Tailor"

speelduur : 255 min. (2 DVD)
Ondertiteling: Nederlands

Uitverkocht

De huldiging van Mickey's kleurrijke capriolen gaat verder in dit tweede deel films en korte cartoons ' vanaf de Honden Tentoonstelling uit 1939 tot zijn laatste korte cartoon, De Eenvoudige Dingen uit 1953. U krijgt beslist een kleurrijke geschiedenis te zien van de bekendste muis ter wereld.
Dit uitstekende overzicht van Mickey's kleurrijke carrière brengt een aantal zeer bijzondere hoogtepunten onder de aandacht, zoals zijn baanbrekende optreden in De Tovenaars leerling en in een commerciële film die gemaakt werd voor de Standard Oil Company. Een film die in 1939 voor het laatst vertoond is. U kunt ook een blik achter de schermen werpen op Mickey's recente carrière door de ogen van zijn huidige makers Mark Hennn en Andreas Deja en stemacteurs Wayne Allwine (Mickey) en Russi Taylor (Minnie).

speelduur: 243 min. (2 DVD)
nederlands ondertiteling

Sale!

Cartoons: The Tortoise and the Hare, The Country Cousin, Babes in the Woods, Elmer Elephant, The Flying Mouse, The Golden Touch, The Robber Kitten, Lullaby Land, Mother Goose Melodies, Water Babies, The Wise Little Hen, Three Little Pigs, The Big Bad Wolf, Three Little Wolves, Toby Tortoise Returns, Who Killed Cock Robin?, The Grasshopper and the Ants, Wynken, Blynken and Nod, Mother Pluto, Peculiar Penguins, The Old Mill, Funny Little Bunnies, The Ugly Duckling (1939), The Ugly Duckling (1931), Father Noah's Ark, Birds of a Feather, The Busy Beavers, Just Dogs, Music Land, The China Plate, Egyptian Melodies, Flowers and Trees, The Cookie Carnival, The Skeleton Dance
Woodland Café, Farmyard Symphony.
Extra: Introducties door filmhistoricus Leonard Maltin

speelduur : 340 min. (2 DVD)
Ondertiteling: Nederlands

Uitverkocht

Het was in 1934 dat de heetgebakerde Donald Duck tot leven kwam met een kleine rol in De Kleine Wijze en vervolgens de show stal. Vanaf dat moment was hij niet meer te stoppen en werd de alom geliefde, zonderlinge eend het meest productieve personage van Walt's 'legendarische vijf.'

U kunt Donald nu voor het eerst zien in alle korte films waarin hij geschitterd heeft; van Donald en Pluto uit 1936 tot Chef Donald uit 1941. Deze DVD geeft tevens inzicht in de oorsprong en carrière van deze strijdlustige vogel, gebaseerd op de ervaringen van Tony Anselmo. Hij is sinds 1980 Disney-animator en is drie jaar in de leer geweest bij Clarence 'Ducky' Nash, de bedenker van Donald's herkenbare stem.

Speelduur : 289 min. (2 DVD)
nederlands ondertiteling

Uitverkocht

De avonturen van De Bamboo Bears en hun vrienden.

Afleveringen:
1.De bamboe beren
2.De hyacint ara

Nederlands gesproken
Speelduur 52 min

Uitverkocht

De hoofdfiguren in deze tekenfilmserie zijn de rode panda Bamboo-Lee, het bamboerat-meisje Dah-Lin en Slo-Lee de reuzenpanda. Samen met de geleerde rat Know-How en de vriendelijke vliegende draak Ai-Ai bestrijden zij het kwaad. Het thema van de serie als geheel is milieu en dierenwelzijn. In de zijlijnen is de serie ook wel een beetje educatief, maar de hoofdmoot wordt toch wel gevormd door de avonturen van de hoofdpersonages. De wereld waarin zich deze serie afspeelt lijkt precies op de onze, alleen wordt ze bevolkt door rechtoplopende en aangeklede ratten in plaats van mensen. De 'dieren', aan de andere kant, leven in de natuur, op vier poten zoals in onze wereld.

Nederlands 53 minuten.

Uitverkocht

Bamboo Bears beleven twee leuke verhalen 

1. De Reuzenpijl-inktvis

2. Het Salangaan

nederlands gesproken

Tijdsduur : 52 minuten. 

Sale!

Het artistieke talent van Disney viert wederom hoogtij in deze geliefde middeleeuwse legende vol nieuwe liedjes en verrassingen. De keukenjongen Wart krijgt verbazingwekkende levenslessen van de tovenaar Merlijn, die hem verandert in een vis, een vogel en een eekhoorn. Deze lessen helpen de jongen het gouden wonderzwaard weg te halen, dat muurvast zit in de grote steen. Hierdoor zal Wart worden gekroond tot Arthur, de koning van Engeland! De briljant uitgevoerde film Merlijn de Tovenaar vormt een unieke combinatie: een legende én een Disney classic.

Nederlands, 76 min.

Adviesleeftijd : vanaf alle leeftijden

Uitverkocht

De verjaardag van Alfred "zo goed als nieuw"

€ 8,95 € 1,00
Uitverkocht
Uitverkocht

De verjaardag van Alfred "zo goed als nieuw"

€ 8,95 € 1,00

1 - DE EIEREN
Op een mooie lentemorgen gaan Henk de Mol en Johan Kwak varen in een klomp. Terwijl ze tevreden over het water dobberen vertelt Henk aan Johan over de lente: 'De bladeren groeien aan de bomen, de bloemen gaan bloeien en de mensen en dieren gaan trouwen. 
2 - HET VERJAARDAGSFEEST
Als Alfred een jaar wordt, organiseert zijn stiefvader Henk de Mol een groot feest voor zijn vrienden. De grote verrassing van het feest is dat ze met zijn allen bij de koning in zijn paleis op bezoek mogen. Het loopt allemaal goed, totdat Pikkie, het kleine ekstertje, de robijn van de koning verleidelijk ziet glinsteren. Die kan hij niet laten liggen en zonder dat hij het wilt, brengt hij Alfred in grote problemen!
Als dat maar goed afloopt...
3 - HET KROONJUWEEL
Alfred zit in de gevangenis, omdat de koning nog steeds denkt dat hij zijn robijn wilde stelen. Pikkie zit in gewetensnood; hij wilde die robijn eigenlijk helemaal niet stelen en hij wilde helemaal niet dat Alfred door zijn schuld in de gevangenis zat. 

Nederlands
lengte 70 min.
advies leeftijd: alle leeftijden.

Sale!

Welkom in de wereld van Hocus Pocus. Een fantastische DVD voor peuters en kleuters die nauw aansluit bij hun leefwereld. De hoofdrolspelers in Hocus Pocus zijn Sax de Olifant, Bom de beer, Oeps het konijn en Kwekkwek de eend. Deze vier karaktertjes zijn met hun stunts, grappen en grollen de grote vrienden van de show. Met elkaar en de kijkertjes leren ze dieren kennen, met cijfers omgaan en kleuren ontdekken.
In totaal bevat deze DVD 13 afleveringen van 5 minuten. Ook komen er allerlei raadspelletjes aan bod en wordt elke aflevering afgesloten met een leuk verhaaltje.

Sale!

Laura's Ster "zo goed als nieuw!"

€ 8,50 € 1,00
Sale!
Sale!

Laura's Ster "zo goed als nieuw!"

€ 8,50 € 1,00

Laura is een meisje van zeven jaar dat met haar ouders naar de grote stad is verhuisd. Tijdens de eerste nacht in haar nieuwe huis ziet ze een vallende ster op de aarde afkomen. Ze vindt de ster in het park. Eén van de punten is afgebroken bij de landing. Laura plakt een pleister op de ster om de pijn te verzachten. Laura repareert de ster en ontdekt met haar kleine broertje Tommy dat de ster bijzondere krachten heeft. Hoe langer op aarde, hoe zwakker het licht en de krachten van de ster worden.

nederlands 55 min.

Adviesleeftijd : vanaf alle leeftijden

Sale!

Jasper & Julia en de Dappere Ridders is het vrolijke en grappige verhaal over de klunzige jongen Jasper, die samen met zijn stoere vriendin Julia, op zoek gaat naar het magische zwaard van zijn grootvader. Tijdens dit avontuur komen er veel uitdagingen op zijn pad die hij allemaal zal moeten doorstaan om zo een echte ridder te worden.

vlaams/nederlands/engels, 90 min.

Adviesleeftijd : vanaf 6 jaar

Uitverkocht

Ga met het DuckTales-team mee op trektocht door de Egyptische woestijn in een onbevreesde zoektocht naar de legendarische schat van Collie Baba. Het wordt steeds spannender als ze dichter bij de beroemde buit komen met de waadaardige tovenaar Merlock op hun hielen. Maar als de moedige eenden de schat vinden, hebben ze niet in de gaten dat er tussen de kostbare juwelen een wonderlamp ligt… waarin een nogal gekke geest zit die wensen in vervulling kan laten gaan!

Nederlands, 71 min.

adviesleeftijd : vanaf alle leeftijden.

Uitverkocht

Lucky Luke de Postkoets "nieuw!"

€ 12,95 € 2,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Lucky Luke de Postkoets "nieuw!"

€ 12,95 € 2,00

Het gaat niet zo goed met Wells Fargo & Co., de belangrijkste transportmaatschappij van het land. Om hun imago op te krikken, verkondigen ze dat er een grote lading goud van Denver naar San Francisco wordt vervoerd. Hank Bully is de koetsier en Lucky Luke zal meereizen om de postkoets te bewaken tegen bandieten.Bij vertrek blijkt dat er ook passagiers meegaan: Digger Stubble, goudzoeker en eigenaar van een deel van het goud, Jeremiah Falling, een fotograaf die een reportage wil maken over deze gevaarlijke reis, Sinclair Rawler, die het goede woord wil gaan prediken in San Francisco, Oliver Flimsy, die een baan heeft gekregen in San Francisco, en zijn dominante vrouw Annebella. Op het laatste moment meldt ook Scat Thumbs, beroepsvalsspeler, zich. Hij kreeg de keus: de strop of met de eerste postkoets vertrekken...

nederlands, 82 min.

Adviesleeftijd : vanaf alle leeftijden

Sale!

Shrek woont in z'n eentje in een verlaten moeras, maar is daar geheel tevreden mee. Hij is immers een boeman en contact zoeken met mensen zou alleen maar leiden tot vervelende confrontaties met fakkels en hooivorken. Plotseling wordt Shreks rustige moeras overspoeld door een trucklading sprookjesfiguren. Van Assepoester tot de Drie Kleine Varkentjes en van Pinocchio tot Sneeuwwitje, alle bekende karakters uit de boeken van Hans Christian Andersen, de gebroeders Grimm en dergelijken, hebben zich in de nabijheid van Shreks huis verzameld. Er is echter nog een belangrijke reden voor de vreemde sprookjesinvasie. Het blijkt dat de verticaal aanzienlijk minder bedeelde Lord Farquaad (John Lithgow) de figuren heeft verbannen uit zijn koninkrijk. Ze vormen namelijk een serieus obstakel voor zijn droom: heerser worden van Duloc. Maar dan moet hij nog wel even een vrouw vinden. Een magisch spiegeltje-aan-de-wand geeft hem drie opties: Assepoester, Sneeuwwitje ('She lives with seven men, but she's not easy') en Prinses Fiona. De laatste lijkt Farquaad wel een geschikte bruid, maar er is een 'klein' probleem; voor hij haar kan huwen, moet hij eerst een torenhoge draak verslaan. Shrek ontmoet intussen Donkey (inderdaad, een ezel) - die van stem is voorzien door komiek Eddie Murphy. Het duo vertrekt naar het paleis van Farquaad zodat Shrek verhaal kan halen bij de kleine heerser. Wie ooit één van de Disney-parken heeft bezocht, zal zich een ongeluk lachen om de 'Main Street' en 'It's a Small World'-grappen die in dit deel van de film voorbij razen. Farquaad belooft Shrek dat hij zijn moeras weer terugkrijgt als hij Prinses Fiona naar hem weet te brengen. Samen met Donkey gaat Shrek op pad om Fiona van de draak te redden. Met enig ren- en vliegwerk lukt dit nog ook, maar op de terugweg weet Shrek ineens niet meer of hij Fiona wel aan Farquaad uit wil leveren. Zelf krijgt hij ook gevoelens voor de schone, maar ja, hij is een boeman en hoe kan iemand nou ooit houden van zo'n groene griezel?

Shrek 2:

Het verhaal gaat verder waar de eerste film ophield. Shrek en zijn bruid Fiona gaan naar het Koninkrijk Far, Far Away
om Fiona's ouders het goede nieuws over het huwelijk te vertellen. Vooral Koning Harold is echter niet zo blij met de keuze van zijn dochter, en trouwens ook niet hoe ze er nu uitziet. Dus wordt de hulp van de gevreesde Oger-doderingeroepen: De Gelaarsde kat.

Sale!

Na het verslaan van een boze draak, het redden van een schone prinses en het beschermen van het koninkrijk van zijn schoonfamilie is Shrek een gewone familieman geworden. Verlangend naar de tijd waarin hij nog een "echte Oger" was en dorpelingen de stuipen op het lijf joeg, laat hij zich overhalen tot een deal met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje. Shrek komt terecht in een akelige veranderde versie van Ver Heel Ver van Hier, waar Ogers opgejaagd worden, Repelsteeltje koning is en waar hij en Fiona elkaar nooit ontmoet hebben. Het is nu aan Shrek om dit alles ongedaan te maken in de hoop zijn vrienden te redden, de wereld te herstellen en zijn enige echte Ware Liefde terug te vinden.
Ga mee op reis naar het land Ver Heel Ver van Hier in Shrek 4

Nederlands ondertiteld, 93 min.

Sale!

Ice Age 2 "zo goed als nieuw!"

€ 8,95 € 1,00
Sale!
Sale!

Ice Age 2 "zo goed als nieuw!"

€ 8,95 € 1,00

Manny, Sid en Diego zijn terug in een gloednieuw 'Ice Age'-avontuur. Het einde van de ijstijd nadert en de dieren vinden hun nieuwe, natte, warme omgeving met de smeltende waterparadijzen en warme geisers heerlijk ! Maar wanneer Manny, Sid en Diego erachter komen dat hun dorp zal overstromen, moeten ze iedereen waarschuwen en overhalen om te vluchten.

nederlands/engels  86 min.

Adviesleeftijd :vanaf 6 jaar

Uitverkocht

de Gelaarsde Kat. "zo goed als nieuw"

€ 9,95 € 1,00
Uitverkocht
Uitverkocht

de Gelaarsde Kat. "zo goed als nieuw"

€ 9,95 € 1,00

Jaren geleden, voor hij bevriend raakte met Shrek, probeert de charmante, maar gewiekste Gelaarsde Kat zijn naam te zuiveren van een bankroof in San Ricardo. Als hij hoort dat de vreselijke Jack en Jill in het bezit zijn van een paar magische bonen, is zijn interesse gewekt. Maar de vogelvrijverklaarde casanova is niet de enige die de bonen wil bemachtigen. Hij bundelt zijn krachten met de verleidelijke dievegge Kitty Softpaws (Poezelpootje) en zijn voormalige boezemvriend Humpty Dumpty. Samen trekken ze, via de bonenstaak, naar het kasteel van de reus, waar de legendarische gans met de gouden eieren zich bevindt…

Nederlands
lengte 86 min.
leeftijdadvies vanaf 6 jaar

Sale!

Shrek de derde. "zo goed als nieuw!"

€ 14,98 € 1,00
Sale!
Sale!

Shrek de derde. "zo goed als nieuw!"

€ 14,98 € 1,00

Maak je borst maar nat voor het derde deel van Shrek- het mooiste sprookje dat nooit eerder is verteld, gaat verder in deze splinternieuwe, hilarische komedie van Koninklijke proporties. Als zijn schoonvader plotseling ziek wordt, begint Shrek samen met Ezel en Gelaarsde Kat aan een nieuw wervelend avontuur om de rechtmatige troonopvolger te vinden. Iedereen is weer van de partij, samen met Merlijn die op magische gebied de weg kwijt is, de onhandige Arthur, een bende geëmancipeerde prinsessen en enkele onverwachte nieuwkomers. Alleen in de wereld van Shrek leeft iedereen nog lang en vrolijk!

nederlands ondertiteld, 92 min.

Adviesleeftijd vanaf 6 jaar

Sale!

Al meer dan 100 jaar spreekt Dik Trom met z'n kattenkwaad tot de verbeelding. Samen met zijn vrienden Piet van Dril en Jan Vos moet vooral veldwachter Flipsen het ontgelden. Maar ook de strenge juf is een dankbaar onderwerp voor z'n oerhollandse pesterijtjes. En om de een of andere reden komt Dik er telkens mee weg. Zoals die keer dat Dik met zijn vrienden Flipsen helemaal dol draaien door constant op z'n raam te tikken. Bij de achtervolging ingezet door Flipsen krijgt hij een van de bengels te pakken. Maar niet Dik...nee het pak rammel gaat naar Dik's grootste plaaggeest Bruin Boon.
Toch bewijst Dik Trom dat hij een hart van goud heeft. Want als hij Tante Kee, die door het hele dorp voor heks wordt aangezien, volgt naar haar huisje en ontdekt wat haar parten speelt laat hij zien waarom hij zo'n bijzondere jongen is. En dat is-ie!!

Nederlands 
lengte 50 min.
alle leeftijden

Sale!

Zoop in Afrika "zo goed als nieuw"

€ 9,95 € 1,00
Sale!
Sale!

Zoop in Afrika "zo goed als nieuw"

€ 9,95 € 1,00

Het is het einde van het schooljaar, ook voor de rangers van de dierentuin. Maar...niet voor lang: de rangers gaan via een uitwisselingsprogramma naar het kleurrijke Afrika. Ze mogen meehelpen in het Wildpark, om bedreigde diersoorten te verzorgen en te beschermen. Als hun vliegtuig neerstort stranden ze midden in de rimboe. Zonder telefoon, voedsel of hulp. Ze zijn overgeleverd aan de wetten van de natuur. Al snel merken de rangers dat het in de natuur heel anders aan toe gaat dan in de dierentuin. Maar niet alleen het Afrikaanse Wild-leven, ook de directeur van het Wildpark blijkt donkere kanten te hebben. In de hoop gevonden te worden, besluiten de rangers zich te splitsen in twee groepen. Als tot overmaat van ramp Bionda ineens verdwijnt, neemt hun Afrikaanse reis een totaal andere wending. De rangers kunnen alleen op elkaar vertrouwen. In Afrika beleven ze het avontuur van hun leven. 

Speelduur: 90 min.
Nederlands/
Extra's:
-Djeo Madjula
-Ooh Ooh voelt zo goed
-Bloopers
-Deleted Scenes
-Biografieen
-Foto Gallerij

Sale!

Het Schotse jongetje Angus vindt tijdens de Tweede Wereldoorlog een magisch ei aan de rand van het meer van Loch Ness. Er komt een aandoenlijk waterdiertje uit en Angus noemt zijn geheime huisdiertje Crusoe. Maar Crusoe groeit zo snel dat het steeds moeilijker wordt om hem verborgen te houden. Nu moet Angus zijn nieuwe grootste vriend wel terugbrengen naar het meer, maar brengt hiermee ongewild Crusoe in groot gevaar.

Bederlandse ondertiteling, 107 min.

Adviesleeftijd : vanaf 6 jaar

Uitverkocht

Polar Bear King "zo goed als nieuw!"

€ 8,50 € 1,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Polar Bear King "zo goed als nieuw!"

€ 8,50 € 1,00

In een land ver hiervandaan, verandert een jaloerse heks een koning in een beer. De beer reist naar een ander ver land en ontmoet een vos. Natuurlijke valt de aantrekkelijke prinses ter plekke voor de beer en zij stappen meteen in het huwelijksbootje. Als je wilt weten of het paar nog lang en gelukkig leeft en de gemene heks overwint, moet je de film zien

Nederlands ondertiteld, 84 min.

Adviesleeftijd : vanaf alle leeftijden

Uitverkocht

So dear to my heart "zo goed als nieuw!"

€ 9,99 € 1,00
Uitverkocht
Uitverkocht

So dear to my heart "zo goed als nieuw!"

€ 9,99 € 1,00

Deze film, die nu digitaal is hersteld en remastered, is een leuke combinatie van echte acteurs en een Disney tekenfilm. Het is het verhaal van Jeremiah, een vastbesloten jongen van het platteland, die een ondeugend zwart lammetje genaamd Danny adopteert. Wanneer hij een tekening van Danny maakt in zijn plakboek droomt Jeremiah ervan dat hij eens op de jaarmarkt het blauwe lint zal winnen. Maar eerst moet Jeremiah een aantal lastige obstakels uit de weg ruimen en het belang van toewijding, liefde en verantwoordelijkheid leren. Deze klassieke Disney film bevat een aantal leuke liedjes, waaronder het onvergetelijke "Lavender Blue" gezongen door Burl Ives, winnaar van een Academy Award. Van deze Disney film zal de hele familie nog jaren lang genieten.

Nederlandse ondertiteling, 79 min.

Adviesleeftijd : vanaf alle leeftijden.

Sale!

de griezelbus "nieuw!"

€ 14,95 € 2,00
Sale!
Sale!

de griezelbus "nieuw!"

€ 14,95 € 2,00

De elfjarige Onnoval wordt gepest op school. Hij is niet zoals andere kinderen, omdat hij griezelverhalen en romantische gedichten schrijft. Dat pesten interesseert hem niet zoveel, totdat het meisje waarop hij verliefd is, Liselore, het aanlegt met de grootste pestkop van de klas, Gino. Dat maakt Onnoval woedend en hij besluit een verhaal te schrjiven getiteld: De Griezelbus. In het verhaal kan hij wraak nemen op Gino. De duivelse Ferluci, gespeeld door Willem Nijholt, overtuigt Onnoval om hem het verhaal te geven. Zo wordt zijn verzonnen griezelschoolreisje werkelijkheid en alle kinderen uit de klas komen echt in gevaar. Dat is niet wat Onnoval wilde en hij wil zijn verhaal meteen terug om een "happy end' voor iedereen te kunnen schrijven. Maar Ferluci, die geniet van zijn eigen slechtheid, laat dat niet zomaar gebeuren.

nederlands 96 min.

adviesleeftijd: vanaf 9 jaar

Sale!

Titanic "zo goed als nieuw"

€ 14,95 € 1,00
Sale!
Sale!

Titanic "zo goed als nieuw"

€ 14,95 € 1,00

Niets ter wereld evenaart de spectaculaire en adembenemende grandeur van Titanic. Als winnaar van elf Oscars, onder andere voor Beste Film, veroverde dit meeslepende verhaal de harten van miljoenen bioscoop bezoekers over de gehele wereld en groeide het uit tot de meest geliefde film ooit. Internationale superster Leonardo DiCaprio en Oscar-genomineerde Kate Winslet schitteren als Jack en Rose, de jonge geliefden die elkaar ontmoeten tijdens de eerste reis van de 'onzinkbare' R.M.S. Titanic. Maar wanneer het luxueuze schip op de ijskoude Noord Atlantische Oceaan in aanvaring komt met een ijsberg, verandert hun passievolle liefdesaffaire in een huiveringwekkend gevecht om te overleven! Van de veel geprezen filmmaker en meervoudig Oscar-winnaar James Cameron komt dit verhaal over verboden liefde en heldenmoed tijdens een onvoorstelbare tragedie, dat is uitgegroeid tot een waar meesterwerk.

Speelduur 189 min. 
Nederlands ondertiteling
adviesleeftijd : 12 jaar
Genre : Drama

Sale!

Ellis in Glamourland "Nieuw!"

€ 7,95 € 2,00
Sale!
Sale!

Ellis in Glamourland "Nieuw!"

€ 7,95 € 2,00

ELLIS IN GLAMOURLAND is een verfrissende komedie over de alleenstaande moeder Ellis (Linda de Mol). Het leven van Ellis ziet er minder sprookjesachtig uit dan ze had verwacht; Als alleenstaande moeder met een ex-man die bijna geen geld aan z'n zoon besteed, moet ze er twee banen op nahouden. Tijd voor verandering vindt Ellis en besluit de cursus 'Hoe trouw ik een miljonair' te volgen. Met haar medecursisten gaat ze op jacht naar de rijke vrijgezellen. Terwijl de andere cursisten schaamteloze pogingen ondernemen om een miljonair te vangen, blijkt Ellis een hartenbreekster voor de eenzame miljonair! Ieder probeert op z'n eigen manier indruk te maken... Maar wie weet Ellis hart te veroveren? Kiest ze voor rijkdom, stabiliteit of passie?

Nederlands, 100 min.
adviesleeftijd : vanaf 12 jaar
Genre : Komedie

Sale!

Limitless "nieuw!"

€ 14,95 € 2,00
Sale!
Sale!

Limitless "nieuw!"

€ 14,95 € 2,00

Bradley Cooper en Robert De Niro spelen in Limitless. Een actie-thriller over een onsuccesvolle schrijver die gebruik maakt van een experimenteel medicijn dat hem in staat stelt 100% gebruik te maken van zijn geest. Als man evolueert hij naar de perfecte versie van zichzelf, maar zijn verkregen vaardigheden worden al snel opgemerkt door schimmige figuren die zijn nieuwe leven bedreigen en onder druk zetten.

Speelduur: 101 min.
Adviesleeftijd : vanaf 12 jaar
Genre : Actie/Thriller

Sale!

Night Falls on Manhattan "Nieuw!"

€ 10,95 € 2,00
Sale!
Sale!

Night Falls on Manhattan "Nieuw!"

€ 10,95 € 2,00

Saen Casey (Andy Garcia) is een politieman van de tweede generatie die in Manhattan tot officier van justitie is opgeklommen. Hij komt volop in de belangstelling met een ophefmakende rechtzaak tegen een grote drugsdealer die beschuldigd wordt van poging tot moord op een politieman, toevallig Seans vader. Nog voor hij van zijn overwinning kan genieten, zakt Sean diep weg in een morele crises als blijkt dat zijn hele zaak gebaseerd was op vals bewijsmateriaal. Hij moet de schokkende waarheid onder ogen zien: het beroep hij vereert, wordt bezoedeld door misdaad, samenzwering en doofpot-operaties

Speelduur : 110 min.
Adviesleeftijd : vanaf 12 jaar
Genre : Actie/thriller

Sale!

In Assassin's Creed 2 Complete Edition speel je als Ezio Auditore di Firenze, een jonge, mystieke edelman ten tijde van de gewelddadige Italiaanse Renaissance. In zijn eentje neemt Ezio het op tegen de machtigste families uit Italie met slechts een doel voor ogen: zijn vermoorde familie wreken.

Zijn daden zullen echter een veel Grotere alles omvattende impact hebben mede dankzij het mentorschap van een van de grootste denkers uit die tijd: Leonardo Da Vinci.

De complete edition bevat:

- De complete Assassin's Creed 2 game.
- Battle of Forli downloadable content.
- Bonfire of the vanities downloadable content.
- 3 Templar locaties voorheen alleen te verkrijgen met de Black Edition.

Sale!

De langverwachte first persoon-shooter Killzone 2 van ontwikkelaar Guerrilla Games verschijnt exclusief voor PLAYSTATION®3. Voor de processors van je PS3-systeem breken zware tijden aan want het vervolg van Killzone heeft een zeer gedetailleerd en ultrarealistisch oorlogstoneel voor je in petto.

De gebeurtenissen en vette actie van de eerste Killzone voor PlayStation®2 krijgen in Killzone 2 een waanzinnig vervolg. Twee jaar na de Helghast-aanval op Vekta, bestookt de ISA de planeet Helghan met zware aanvallen. De ISA heeft een duidelijk doel voor ogen: Keizer Visari, leider van de Helghast gevangennemen en de oorlog beëindigen.

Je kruipt in de huid van Sev. Deze taaie veteraan is lid van een elite-eenheid die beter bekend staat als Legion. Je voert het bevel over een eenheid goed getrainde soldaten en gaat met deze mannen op een missie die voor eens en altijd een einde moet maken aan de oorlogsdreiging van de Helghast. De invasie van Helghan is voor Sev en zijn eenheid pas het begin. Ze krijgen bevel de hoofdstad Pyrrhus te bezetten, maar de eenheid komt er al snel achter dat de Helghast op hun eigen planeet een tegenstander van formaat zijn. De Helghast zijn volledig op de gevaarlijke leefomstandigheden van hun thuiswereld ingespeeld en tot overmaat van ramp beschikken ze ook nog eens over een krachtbron die ze tegen de ISA inzetten. Sev ontdekt dat hij en zijn eenheid het niet alleen opnemen tegen de vijandelijke troepen, maar ook de strijd aan moeten gaan met een veel sterkere tegenstander: de planeet zelf.

* Realistische, grimmige en verwoestbare omgevingen die onvoorspelbaar reageren op de helse omstandigheden van de planeet Helghan
* Naast de vertrouwde Killzone-klassiekers als M82-G en StA-52 LA beschik je ook over een groot arsenaal nieuwe, unieke wapens en voertuigen
* Speel de overweldigende solocampagne of waag je aan de spannende multiplayer

Sale!

Rainbow Six Vegas

Vegas heeft een overlevende nodig, Las Vegas Nevada was altijd Amerika's speelgrond, nu is het Amerika's oorlogsgebied, Rainbow Six is hun laatste hoop.

Splinter Cell the Double Agent

Speel de dubbel Agent, Sam Fisher is terug maar heeft nooit eerder een vijand gezien als nu. Leugens, moord, sabotage aan jou de keuze welke kant kies je?

Sale!

Nathan Drake trekt er in Uncharted 2: Among Thieves weer op uit voor een bloedstollend avontuur. Avonturier Nathan Drake keert terug in Uncharted 2: Among Thieves, een bloedstollende third-person shooter vol actie en avontuur van de bekroonde ontwikkelaar Naughty Dog.

Als Drake aan de grond zit, vervalt hij in oude gewoonten. Hij belandt opnieuw in de verraderlijke wereld van dieven en schatzoekers die hij achter zich had willen laten. Een mysterieus artefact zet Drake aan tot een expeditie, met als doel de legendarische vallei Shambhala in de Himalaya.

Hij wordt slachtoffer van een gevaarlijk kat-en-muisspel met een voortvluchtige oorlogsmisdadiger die op meer uit is dan alleen de legendarische schat van een verloren stad.

Sale!

Nathan Drake komt per toeval midden in een eeuwenoude samenzwering terecht die hem op het spoor zet van zijn beruchte voorvader, de bekende ontdekkingsreiziger Sir Frances Drake.

Maar zijn zoektocht naar een verloren schat uit de 16e eeuw leidt hem naar een nog grotere ontdekking - een oud geheim omringt door een web van bedrog en criminele organisaties.

Samen met zijn partner Victor Sullivan begint Drake aan een tocht door Europa en het Midden-Oosten in de voetsporen van Lawrence of Arabia. Alle aanwijzingen en sporen moeten leiden naar een legendarische verloren stad in het hart van de al-Khali woestijn.