Hier vindt u allerlei leuke en spannende spellen.

Sale!

Leven van een loser - Kaartspel

€ 9,99 € 5,00
Sale!
Sale!

Leven van een loser - Kaartspel

€ 9,99 € 5,00

Zoek de verschillen! Maak je eigen comic door als eerste alle verschillen op je kaart te vinden! Per kaart zijn er 5 of 7 verschillen te vinden. De eerste speler die alle verschillen op zijn kaart gevonden heeft mag de dagkaart spelen. Kies een dag en beschrijf je avonturen van die dag! Zorg ervoor dat je als eerste een volledige week aan dagkaarten bij elkaar speelt, want dan ben jij de winnaar en is de ander natuurlijk een loser.

In het spel zitten ook blanco kaarten, zodat je je comic-kunsten kunt tonen en eigen kaarten kunt tekenen.Inhoud van Het leven van een Loser spel:- 35x "5 verschillen"- 35x "7 verschillen"- 14 dagkaarten- 6 blancokaarten- 2 stiften (met spons)- spelregels

Sale!

Babbelen ! spel

€ 15,95 € 9,95
Sale!
Sale!

Babbelen ! spel

€ 15,95 € 9,95

Zeg jij precies hetzelfde? Bij dit spel moeten je teamgenoot en jij razendsnel denken en tegelijkertijd hetzelfde antwoord geven op de vraag. Daarna wissel je en krijg je een nieuw teamgenoot. Ken je elkaar goed genoeg? Degene die de meeste punten haalt is de kampioen Babbelen!

leeftijd : 8 - 99 jaar

Sale!

Hotel 13 Check in - Bordspel

€ 18,95 € 10,00
Sale!
Sale!

Hotel 13 Check in - Bordspel

€ 18,95 € 10,00

Hotel 13 Check in is een spannend bordspel voor kinderen. Er wacht Tom, Anna en Liv een groot avontuur tijdens hun vakantiewerk in Hotel 13. Het idyllische vakantieoord draagt namelijk een geheim mee dat zich achter de deur van kamer 13 bevindt! Zullen de drie vrienden erin slagen de deur te openen en het geheim te ontdekken? Of zal de gewiekste Jack hen te slim af zijn?

Geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Sale!

Van Dale Familiespel

€ 12,50 € 6,50
Sale!
Sale!

Van Dale Familiespel

€ 12,50 € 6,50

Samen lachen, samen leren! Want dát wordt 't met dit nieuwe Van Dale Familiespel.
Een spel waarbij spelers elkaar kunnen uitdagen op hun eigen niveau. Dus voor volwassenen net zo leuk en leerzaam als voor kinderen! Duizenden originele vragen in tientallen veelzijdige taalspelletjes.
Deze klassieker is ontwikkelt in nauwe samenwerking met Van Dale en volgt geheel de officiële spelling 2005. De spanning stijgt terwijl je over het bord racet om de letters van je geheime woord te verzamelen. Versla je tegenstanders in een zenuwslopende woordenstrijd en gris hun letters van het bord! Draai aan de schijf, duik in een tunnel en baan je een weg naar de overwinning!

Aantal spelers: 2 - 4

Leeftijd: vanaf 8 jaar

Sale!

Ik Hou Van Nederland - Bordspel

€ 14,95 € 6,50
Sale!
Sale!

Ik Hou Van Nederland - Bordspel

€ 14,95 € 6,50

Hoe goed ken jij ons kikkerlandje? Test je kennis in zes categorieën waarmee je met je tegenspelers moet strijden, te weten: TV & films, muziek & cultuur, sport, algemene kennis, natuur & topografie en geschiedenis! Je speelt door de twaalf Nederlandse provincies heen en je moet antwoord geven op gevarieerde vragen als: "In Holland staat een…? Wie zijn onze 'zuiderburen'? Hoe heet de broer van Linda de Mol? Enzovoorts.''

Elke provincie heeft haar eigen prachtige puzzelstuk in de vorm van de provincie. Je start op de Nederlandse Waddeneilanden, dan via Noord-Holland heel Nederland door. Na Noord-Holland wordt het puzzelstuk van Zuid-Holland aangelegd en zo speel je verder met de puzzelstukken van iedere provincie. De speler, die het lukt om als snelste door Nederland te reizen en de finish in de stad Groningen te halen, is de winnaar!

leeftijd : vanaf 8 jaar

Sale!

Het Eredivisie Voetbalspel

€ 19,99 € 10,00
Sale!
Sale!

Het Eredivisie Voetbalspel

€ 19,99 € 10,00

Weet jij alles van voetbal? Bijvoorbeeld welke voetballer dit seizoen de “Gouden Schoen” won? En bij welke club de Feanrevolutie plaatsvond? Daag je vrienden en familie uit voor dit unieke voetbal trivia- en actie bordspel met meer dan 600 vragen en word kampioen!

Geschikt voor 2-8 spelers of 2 teams
Speel dit spel een tegen een of in teamverband, vanaf 14 jaar. Test je voetbalkennis en versla je tegenstander. Je doel is om als eerste in het 16-metergebied van je tegenstander te komen. Daar wacht die ene beslissende vraag.. zodra je die goed hebt, heb je gescoord en ben jij de kampioen!

Spelinhoud
• 1 speelbord
• 110 kaarten met 600 vragen en antwoorden
• 4 spelerspionnen met houders
• 1 rode dobbelsteen

Sale!

Het NOS Jeugdjournaal bordspel

€ 19,99 € 10,00
Sale!
Sale!

Het NOS Jeugdjournaal bordspel

€ 19,99 € 10,00

Maak je eigen jeugdjournaal in het enige echte NOS jeugdjournaal bordspel!

Ervaar hoe het is om eindredacteur, cameravrouw, verslaggever of presentator te zijn van het NOS Jeugdjournaal. Begin je speurtocht naar nieuws in Nederland: reis naar verschillende steden en onthoud goed waar het nieuws dat je hebt gezien zich afspeelt. Reis de wereld over om jouw Wereldnieuws te verzamelen en vind als eerste het Breaking nieuws.

Heb jij jouw nieuws als eerste compleet, zodat de uitzending van het NOS Jeugdjournaal op tijd kan beginnen?

Spel in het kort
De spelers strijden tegen elkaar om zo snel mogelijk hun nieuwsringen te verzamelen voor het NOS jeugdjournaal. Het nieuws ligt verspreid over Nederland en de wereld, maar je moet natuurlijk wel de juiste nieuwsringen verzamelen om jouw Jeugdjournaal compleet te maken. Onthoud waar de verschillende nieuwsringen liggen en maak zo jouw opdrachtkaarten compleet.

leeftijd : vanaf 8 jaar

Sale!

Jumbo Damspel - Dammen

€ 14,95 € 7,50
Sale!
Sale!

Jumbo Damspel - Dammen

€ 14,95 € 7,50

Dammen behoort tot de oudste spellen die ons bekend zijn. De spelregels ervan zijn gemakkelijk te leren, kinderen vanaf 6 jaar leren het zo en de mogelijkheden zijn oneindig. Met houten damschijven!

Sale!

Reis Backgammon magnetisch

€ 12,50 € 5,00
Sale!
Sale!

Reis Backgammon magnetisch

€ 12,50 € 5,00

Backgammon spel voor op reis, verpakt in luxe etui van Longfield Games.

Met magnetische speelstukken, Afmetingen 20 x 17cm.

leeftijd : 8 - 99 jaar

Sale!

Pink Stories

€ 9,99 € 5,00
Sale!
Sale!

Pink Stories

€ 9,99 € 5,00

Pink stories gaan over betoverende ontmoetingen, spannende avonturen, beste vriendinnen en vervelende broertjes. Je komt heksen en helden tegen, prinsessen en popsterren, maar ook heel gewone meisjes. Ze hebben allemaal een geheim...

Volg je hart en je verstand, ontrafel de verstopte aanwijzingen en los het raadsel op!

Door vragen, raden en puzzelen onthul je het geheim.

leeftijd vanaf : 8 jaar

Sale!

White Stories

€ 9,99 € 5,00
Sale!
Sale!

White Stories

€ 9,99 € 5,00

White stories zorgen voor kippenvel en je zult de rillingen over je rug voelen lopen! Je maakt kennis met kasteelgeesten, vampieren en raadselachtige verschijningen. Je hebt moed en vastberadenheid nodig, maar ook je gezonde verstand. Want soms is er een heel logische verklaring voor al dat gespook...

Wapen je tegen de spoken en vergeet vooral de knoflook niet! Door vragen, raden en puzzelen kun je het spook ontmaskeren en los je het raadsel op.

Sale!

Green Stories

€ 9,99 € 5,00
Sale!
Sale!

Green Stories

€ 9,99 € 5,00

Green stories nemen je mee naar betoverende bossen vol geheimen en avonturen. In het struikgewas van de jungle kom je zeldzame planten en dieren tegen, in het kreupelhout van de loof- en naaldbossen ritselt het verdacht. In de donkere nacht hoor je griezelige geluiden...

Kruip voorzichtig door de bosjes, zoek de sporen en los het raadsel op! Door vragen, raden en puzzelen kom je achter de geheimen van de natuur.

leeftijd : vanaf 8 jaar

Sale!

Blue Stories

€ 9,99 € 5,00
Sale!
Sale!

Blue Stories

€ 9,99 € 5,00

Blue stories nemen je mee op een avontuurlijke cruise over de zeven wereldzeeën. Je komt goudzoekers en schipbreukelingen tegen, ontdekkers en piraten. Je stuit op fabelachtige verschijningen en mysterieuze zeebewoners. Ze geven je raadsels die soms onoplosbaar lijken...

Duik in de geheimzinnige diepte van de zee, laat je meedrijven op je fantasie en los het raadsel op! Door vragen, raden en puzzelen kom je achter de geheimen van de zee.

leeftijd vanaf : 8 jaar

Sale!

Hispaniola

€ 24,95 € 10,00
Sale!
Sale!

Hispaniola

€ 24,95 € 10,00

Begeleid een bende piraten uit de Cariben. Het doel is om kapitein op de zes schepen van deze kleine piratenvloot te worden. Als kapitein maak je immers aanspraak op het grootste deel van de buit.
Maar wees voorzichtig... In de drukte kan het zomaar voorkomen dat er een man overboord raakt en naar het dichtstbijzijnde eiland moet zwemmen om daar een tijdje te verblijven. Piraten zijn immers onbetrouwbare zeelieden: probeer daar maar eens kapitein van te worden. Verzamel de grootste buit en win!

leeftijd: vanaf 8 jaar

Sale!

Cake Splat

€ 11,99 € 6,00
Sale!
Sale!

Cake Splat

€ 11,99 € 6,00

Cake Splat is een simpel maar hilarisch spel dat familie en vrienden uitdaagt tot één simpele taak: blijf als laatste over met een schoon gezicht! Uren speelplezier en eenvoudige spelregels.

Spuit slagroom op de bovenkant van de cake hendel, gooi de dobbelsteen en kijk hoe vaak je de knop moet draaien. Plaats je gezicht in de Rodeo Clown masker en leg je kin op het steuntje. Draai nu aan de knop... Terwijl de spanning oploopt is het hopen dat jij niet degene bent die de slagroom in z'n gezicht krijgt!

Probeer niet te knipperen wanneer de slagroom naar je toe dreigt te worden gegooid. De hand wordt iedere ronde op een ander moment geactiveerd dus als je geluk hebt kom je er slagroomvrij van af.

De ronde schoon doorstaan? Geef Cake Splat door aan je tegenstander en dan is het hun beurt om vol spanning de slagroomdouche te ontwijken.

Spanning en hilariteit voor de hele familie!

Het spel bevat:
• 1 Rodeo Clown Masker
• 1 gooihand
• 1 hendel
• 1 kinsteun
• 1 dobbelsteen

Exclusief Slagroom

leeftijd : vanaf 5 jaar

Uitverkocht

Glazen stapelen - spel

€ 9,98 € 5,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Glazen stapelen - spel

€ 9,98 € 5,00

Beleef urenlang familieplezier met dit glazen stapel-spel.

Spelers proberen bekers te stapelen zonder dat ze vallen.

Bevat 36 bekers.

Sale!

Jenga Classic

€ 17,99 € 10,00
Sale!
Sale!

Jenga Classic

€ 17,99 € 10,00

Test hoe vast jouw hand is met Jenga Classic. Spanning, strategie en inzicht zijn nodig om de toren niet in jouw beurt te laten vallen!

Bouw de toren. Leg drie blokken per laag, elke volgende laag haaks op de vorige. Gebruik zo nodig de stapelhoes. Haal met één hand een blok uit de toren, op een willekeurig plek onder de bovenste complete laag. Je mag de blokken aanraken om een losse te vinden. Leg het blok bovenop de toren. Wacht ongeveer 10 seconden. Als de toren instort, ben je af. Als de toren blijft staan, is de volgende speler aan de beurt. Als je in je eentje speelt, probeer je je eigen hoogste toren te verslaan. Zorg dat jij de laatste speler bent die een blok stapelt zonder dat de toren instort!

leeftijd : vanaf 6 jaar

Sale!

het grote wereldreisspel

€ 12,99 € 6,00
Sale!
Sale!

het grote wereldreisspel

€ 12,99 € 6,00

Het grote Wereldreis spel. Reis om de wereld in 300 vragen. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar. Speelduur 30 min.

Sale!

Galaxy Park Jacht Op de Alien

€ 9,99 € 5,00
Sale!
Sale!

Galaxy Park Jacht Op de Alien

€ 9,99 € 5,00

In Galaxy Park is niets wat het lijkt. Aliens dolen door het vakantiepark en proberen onschuldigen te exoderen. Zelfs de bordspellen van Galaxy Park zijn anders. Het spelbord van dit spel is een kubus! Zet de kubus in het midden van de tafel en maak er je magnetische pionnen aan vast. Dobbel en baan je een weg over de zes zijden van de kubus. Probeer de pionnen van je tegenspelers te pakken te krijgen en stel slimme vragen. Kan jij te weten komen wie de aliens zijn bij je tegenstanders en wie er geëxodeerd werd? Maar kijk uit! Wanneer iemand een kubuslogo dobbelt, wordt het spelbord op zijn kant gedraaid. Voor je het weet kan je niet meer aan je pionnen, of misschien speel je het spel wel heel slim en draai je jouw alien naar de onderkant van het bord. Zo is jouw alien alvast even buiten schot. Wie kan als eerste de aliens en geëxodeerden van zijn tegenstanders ontdekken en wint zo dit spannende spel?

leeftijd : vanaf 6 jaar

Sale!

Mix & Match game

€ 6,45 € 3,00
Sale!
Sale!

Mix & Match game

€ 6,45 € 3,00

Mix en match is een kaartspel met 54 kaarten. In de doos zult u de spelinstructie vinden
Met de kaarten kunt 18 karakters creëren,
een leuk spel voor of school of thuis aan de tafel

Leeftijd : vanaf 3 jaar

Sale!

Thinkfun Shape by Shape

€ 9,99 € 5,00
Sale!
Sale!

Thinkfun Shape by Shape

€ 9,99 € 5,00

Maak met de 14 puzzelstukken (6 rode en 8 gele) de afbeelding na zoals afgebeeld is op 1 van de 60 opdrachtkaarten. Inclusief oplossingen op de achterzijde van de opdrachtkaarten en Engelse gebruiksaanwijzing op de verpakking. Door de lade in de bodem van het spel zijn de kaarten eenvoudig op te bergen.

leeftijd : vanaf 8 jaar

Sale!

Disney Cars Balansspel 8-delig

€ 12,50 € 7,50
Sale!
Sale!

Disney Cars Balansspel 8-delig

€ 12,50 € 7,50

Kan jij de blokken stapelen zonder de toren te laten vallen? Gooi met de dobbelsteen en leg het juiste blok op de halve cirkel om een zo hoog mogelijke toren te bouwen!

Inhoud:
6 Blokken
1 Basis
1 Dobbelsteen

leeftijd : vanaf 3 jaar

Uitverkocht

houten speelgoed boter kaas en eieren

€ 9,95 € 5,00
Uitverkocht
Uitverkocht

houten speelgoed boter kaas en eieren

€ 9,95 € 5,00

Het welbekende spelletje Boter kaas en eieren in houten vorm om steeds weer opnieuw te spelen

Sale!

Glazen schaakset 20x20 cm Longfield games

leeftijd 8 - 99 jaar

Sale!

Spellendoos 200 delig - Clown

€ 9,99 € 5,00
Sale!
Sale!

Spellendoos 200 delig - Clown

€ 9,99 € 5,00

Deze Spellendoos bevat maar liefst 200 verschillende spelletjes. Deze Clown spellendoos gaat nooit vervelen. Je kunt er alle klassiekers mee spelen zoals ludo, backgammon, dammen, paardenrennen en vele andere bord, dobbel- en kaartspellen. In de doos zitten maar liefst 6 spelborden, 16 pionnen, 5 dobbelstenen, 30 damstenen, 32 spelkaarten en een spelregelboekje. Deze 200 delige spellendoos van Clown is geschikt voor 1-6 spelers en voor kinderen vanaf 6 jaar.

Sale!

Trivial Pursuit - Take Away Genius

€ 19,95 € 10,00
Sale!
Sale!

Trivial Pursuit - Take Away Genius

€ 19,95 € 10,00

Deze Trivial Pursuit kaartset kan als los spel gespeeld worden en kan tevens als aanvulling op het gewone Trivial Pursuit spel gebruikt worden. In handig meeneem formaat in een af te sluiten boxje en met speciale dobbelstenen. Trivial Pursuit: Je moet er maar op komen!

leeftijd : 8 - 99 jaar

Sale!

Set - Het Dobbelspel

€ 19,95 € 10,00
Sale!
Sale!

Set - Het Dobbelspel

€ 19,95 € 10,00

Set - Het Dobbelspel is ideaal voor spelers die combineren en puzzelen leuk vinden. Werp een aantal dobbelstenen en vorm je sets op het speelbord. Hoe meer Sets je maakt , hoe meer punten je scoort. Een set is simpelweg een combinatie van drie symbolen, waarbij de eigenschappen compleet verschillend of wel volledig gelijk zijn.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Sale!

Tricoda

€ 21,95 € 11,50
Sale!
Sale!

Tricoda

€ 21,95 € 11,50

 Kraak als eerste de code! Je kunt de codes van je tegenstanders zien, maar niet je eigen code. Probeer er met vragen en logica achter te komen welke drie getallen voor jou verborgen zijn. Als je het denkt te weten, mag je raden. Maar als je het fout hebt, moet je opnieuw beginnen met een nieuwe reeks stenen.

leeftijd : vanaf 8 jaar

Sale!

Carcassonne Junior

€ 18,50 € 10,00
Sale!
Sale!

Carcassonne Junior

€ 18,50 € 10,00

Carcassonne Junior is een bewerking van het bekende basisspel "Carcassonne". Deze vereenvoudigde versie is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Je krijgt 8 houten speelstukken, de zogenaamde kinderen van Carcassonne. Je legt landschapstegels aan elkaar. Als een weg is afgebouwd, mag je een van je speelstukken op die weg zetten als jouw kleur erbij staat. Als jij als eerste al jouw speelstukken op het landschap hebt gezet, heb je gewonnen.

leeftijd : vanaf 4 jaar

Sale!

De stukken in deze 28-delige set zijn bedrukt met vrolijke dierenfoto's van over de hele wereld. Deze domino zorgt voor extra speelplezier en laat kinderen op speelse wijze ontdekken welke dieren onze natuur te bieden heeft. Wie al zijn dominostenen als eerste kwijt is, is de winnaar. De stukjes passen goed in de hand en leren kinderen hun motorische vaardigheden en geheugen te trainen. Daarnaast leren ze ook iets over simpele spelregels.

leeftijd vanaf : 3 jaar

Sale!

K3 Domino Diamant

€ 9,99 € 5,00
Sale!
Sale!

K3 Domino Diamant

€ 9,99 € 5,00

Met het spel K3 Domino Diamant ga je op zoek naar de juiste K3 plaatjes om tegen de K3 Diamant te leggen. Wie legt als eerste zijn kaartjes af en wint zo K3 Domino?

leeftijd : vanaf 3 jaar

Sale!

Ik hou van Holland Memo +

€ 9,99 € 4,95
Sale!
Sale!

Ik hou van Holland Memo +

€ 9,99 € 4,95

Memo is een van de meest populaire spellen in Nederland. Het is een echt familiespel, want hier hebben de kinderen dezelfde kans als de volwassenen. Bovendien wordt met dit spel het geheugen en het concentratievermogen geoefend. Ik Hou Van Holland memo+ staat met zijn vele mooie plaatjes van Nederland garant voor uren speelplezier voor jong en oud. Iedereen herkent de typische Hollandse plaatjes van lekkernijen als oliebollen, bitterballen of stroopwafels. Maar ook de prachtige monumenten, molens of vuurtorens komen aan bod. Voor elke leeftijd een feest der herkenning. Ook leuk en zeer geschikt voor toeristen!
Inhoud: 72 kaarten
(36 stel plaatjes), spelregels.


2-10 spelers
vanaf 6 jaar

Sale!

Parker Levensweg spel reis editie

€ 8,95 € 5,00
Sale!
Sale!

Parker Levensweg spel reis editie

€ 8,95 € 5,00

Het leuke spel vol verrassingen op je levensweg is er nu ook in een speciale reisuitvoering. het speelbord is tevens de opbergbox. vanaf 8 jaar. voor 2 – 4 spelers.

leeftijd : vanaf 8 jaar

Sale!

Myrummy reisblikje - Reisspel

€ 12,50 € 5,50
Sale!
Sale!

Myrummy reisblikje - Reisspel

€ 12,50 € 5,50

Het reisassortiment van Schmidt bestaat uit 13 spelletjes, die allemaal verpakt zijn in een klein en stevig blikken doosje. Daardoor zijn ze niet alleen eenvoudig mee te nemen, maar gaan ze ook nog lekker lang mee! In Rummy maak je combinaties met je kaarten. Hierbij let je op kleur en cijfers.

leeftijd : 8 - 99 jaar

Sale!

Category Woordenrace - Kaartspel

€ 14,95 € 6,00
Sale!
Sale!

Category Woordenrace - Kaartspel

€ 14,95 € 6,00

Woordenrace voor creatieve denkers. Leg zo snel mogelijk een parcours af door zoveel mogelijk woorden in een bepaald thema op te schrijven. Een kaart bepaalt welke woorden je binnen de gestelde tijd moet opschrijven. Daarna bied je om het recht om als eerste voor te mogen lezen. Wie de minste woorden biedt, mag eerst en zorgt ervoor dat spelers met dezelfde woorden deze moeten schrappen. Handicapkaarten maken het de spelers die voorliggen moeilijker. Wie bereikt als eerste het finishveld? Spannend woordenspel met tactische biedelementen, waarin originaliteit wordt beloond. Met 480 opdrachten!

leeftijd : 8-99

Sale!

Plenty Gifts Katten Domino-spel

€ 14,95 € 7,50
Sale!
Sale!

Plenty Gifts Katten Domino-spel

€ 14,95 € 7,50

Het bekende domino- spel in katten thema!

Leg de dominostenen met een gelijk aantal ogen tegen elkaar aan om zo een slang van domino-stenen te vormen.

leeftijd : 12 - 99 jaar

Sale!

DOMINO

€ 5,95 € 3,00
Sale!
Sale!

DOMINO

€ 5,95 € 3,00

Doel van het spel is, alle kaarten goed aan elkaar te leggen. De winnaar is de speler die als
eerste al zijn dominokaarten kan aanleggen. Door de leuke afbeeldingen kunnen de allerjongste ook gezellig meedoen!

leeftijd vanaf 3 jaar

Sale!

Commando Pinkelen - Kaartspel

€ 8,95 € 4,50
Sale!
Sale!

Commando Pinkelen - Kaartspel

€ 8,95 € 4,50

Reactiespel voor grote groepen. Alle spelers, met uitzondering van de spelleider, roffelen op tafel. Als de spelleider een commando roept, een kleur of een symbool, moeten de spelers zo snel mogelijk hun hand op de juiste kaart leggen. Maar pas op, een commando is niet geldig als de spelleider geen "commando" zegt. Wie een fout maakt of te laat is, betaalt een strafpunt. Wie blijft als laatste over? De eenvoudige spelregels zorgen ervoor dat iedereen direct kan meedoen.

leeftijd : vanaf 3 jaar

Uitverkocht

Memory spel - Remember It!

€ 9,99 € 5,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Memory spel - Remember It!

€ 9,99 € 5,00

Een erg leuk bordspel voor met het hele gezin of vrienden. Zeer geschikt voor de donkere koude winteravonden, maar ook tijdens een mooie zonnige middag.

Het geheugenspel Remember It test het geheugen en zorgt voor hilarische situaties bij het spelen. Het onthouden van een afbeelding op een bepaalde plek lijkt makkelijk, maar.. het is lastiger dan je denkt. Ervaar het zelf. Het spel is bovendien compact, dus je neemt het eenvoudig mee op reis of naar vrienden en familie.

leeftijd : vanaf 3 jaar

Sale!

Kinder Dobbelen Dobbelset

€ 5,95 € 2,50
Sale!
Sale!

Kinder Dobbelen Dobbelset

€ 5,95 € 2,50

Speciaal voor de kinderen heeft deze Kinder Dobbelen Dobbelset plaatjes in plaats van stenen. Met deze dobbelset beleven je kinderen urenlang speelplezier. Dit spelletje is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Sale!

Disney Princes spel Mega Memo

€ 9,95 € 4,95
Sale!
Sale!

Disney Princes spel Mega Memo

€ 9,95 € 4,95

Beleef uren spelplezier met je lievelingsprinsessen! Verzamel zoveel mogelijk paren in het memospel, leg zo snel mogelijk afbeeldingen na in het mega memospel of maak een leuke puzzel. Geschikt voor 1 tot 4 spelers van 4 tot 8 jaar.