Home » Afdeling Speelgoed - spellen

Hier vindt u allerlei leuke en spannende spellen.

Sale!

Babbelen ! spel

€ 15,95 € 9,95
Sale!

Babbelen ! spel

€ 15,95 € 9,95

Zeg jij precies hetzelfde? Bij dit spel moeten je teamgenoot en jij razendsnel denken en tegelijkertijd hetzelfde antwoord geven op de vraag. Daarna wissel je en krijg je een nieuw teamgenoot. Ken je elkaar goed genoeg? Degene die de meeste punten haalt is de kampioen Babbelen!

leeftijd : 8 - 99 jaar

Sale!

Hotel 13 Check in - Bordspel

€ 18,95 € 10,00
Sale!

Hotel 13 Check in - Bordspel

€ 18,95 € 10,00

Hotel 13 Check in is een spannend bordspel voor kinderen. Er wacht Tom, Anna en Liv een groot avontuur tijdens hun vakantiewerk in Hotel 13. Het idyllische vakantieoord draagt namelijk een geheim mee dat zich achter de deur van kamer 13 bevindt! Zullen de drie vrienden erin slagen de deur te openen en het geheim te ontdekken? Of zal de gewiekste Jack hen te slim af zijn?

Geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Sale!

Hispaniola

€ 24,95 € 12,50
Sale!

Hispaniola

€ 24,95 € 12,50

Begeleid een bende piraten uit de Cariben. Het doel is om kapitein op de zes schepen van deze kleine piratenvloot te worden. Als kapitein maak je immers aanspraak op het grootste deel van de buit.
Maar wees voorzichtig... In de drukte kan het zomaar voorkomen dat er een man overboord raakt en naar het dichtstbijzijnde eiland moet zwemmen om daar een tijdje te verblijven. Piraten zijn immers onbetrouwbare zeelieden: probeer daar maar eens kapitein van te worden. Verzamel de grootste buit en win!

leeftijd: vanaf 8 jaar

Sale!

het grote wereldreisspel

€ 12,99 € 6,00
Sale!

het grote wereldreisspel

€ 12,99 € 6,00

Het grote Wereldreis spel. Reis om de wereld in 300 vragen. Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar. Speelduur 30 min.

Sale!

Disney Cars Balansspel 8-delig

€ 12,50 € 7,50
Sale!

Kan jij de blokken stapelen zonder de toren te laten vallen? Gooi met de dobbelsteen en leg het juiste blok op de halve cirkel om een zo hoog mogelijke toren te bouwen!

Inhoud:
6 Blokken
1 Basis
1 Dobbelsteen

leeftijd : vanaf 3 jaar

Sale!

houten speelgoed boter kaas en eieren

€ 9,95 € 5,00
Sale!

Het welbekende spelletje Boter kaas en eieren in houten vorm om steeds weer opnieuw te spelen

Sale!

Glazen schaakset 20x20 cm Longfield games

leeftijd 8 - 99 jaar

Sale!

Spellendoos 200 delig - Clown

€ 9,99 € 5,00
Sale!

Deze Spellendoos bevat maar liefst 200 verschillende spelletjes. Deze Clown spellendoos gaat nooit vervelen. Je kunt er alle klassiekers mee spelen zoals ludo, backgammon, dammen, paardenrennen en vele andere bord, dobbel- en kaartspellen. In de doos zitten maar liefst 6 spelborden, 16 pionnen, 5 dobbelstenen, 30 damstenen, 32 spelkaarten en een spelregelboekje. Deze 200 delige spellendoos van Clown is geschikt voor 1-6 spelers en voor kinderen vanaf 6 jaar.

Sale!

Trivial Pursuit - Take Away Genius

€ 19,95 € 10,00
Sale!

Deze Trivial Pursuit kaartset kan als los spel gespeeld worden en kan tevens als aanvulling op het gewone Trivial Pursuit spel gebruikt worden. In handig meeneem formaat in een af te sluiten boxje en met speciale dobbelstenen. Trivial Pursuit: Je moet er maar op komen!

leeftijd : 8 - 99 jaar

Sale!

Set - Het Dobbelspel

€ 19,95 € 10,00
Sale!

Set - Het Dobbelspel

€ 19,95 € 10,00

Set - Het Dobbelspel is ideaal voor spelers die combineren en puzzelen leuk vinden. Werp een aantal dobbelstenen en vorm je sets op het speelbord. Hoe meer Sets je maakt , hoe meer punten je scoort. Een set is simpelweg een combinatie van drie symbolen, waarbij de eigenschappen compleet verschillend of wel volledig gelijk zijn.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Sale!

Tricoda

€ 21,95 € 11,50
Sale!

Tricoda

€ 21,95 € 11,50

 Kraak als eerste de code! Je kunt de codes van je tegenstanders zien, maar niet je eigen code. Probeer er met vragen en logica achter te komen welke drie getallen voor jou verborgen zijn. Als je het denkt te weten, mag je raden. Maar als je het fout hebt, moet je opnieuw beginnen met een nieuwe reeks stenen.

leeftijd : vanaf 8 jaar

Sale!

Carcassonne Junior

€ 18,50 € 10,00
Sale!

Carcassonne Junior

€ 18,50 € 10,00

Carcassonne Junior is een bewerking van het bekende basisspel "Carcassonne". Deze vereenvoudigde versie is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Je krijgt 8 houten speelstukken, de zogenaamde kinderen van Carcassonne. Je legt landschapstegels aan elkaar. Als een weg is afgebouwd, mag je een van je speelstukken op die weg zetten als jouw kleur erbij staat. Als jij als eerste al jouw speelstukken op het landschap hebt gezet, heb je gewonnen.

leeftijd : vanaf 4 jaar

Sale!

Ik hou van Holland Memo +

€ 9,99 € 4,95
Sale!

Ik hou van Holland Memo +

€ 9,99 € 4,95

Memo is een van de meest populaire spellen in Nederland. Het is een echt familiespel, want hier hebben de kinderen dezelfde kans als de volwassenen. Bovendien wordt met dit spel het geheugen en het concentratievermogen geoefend. Ik Hou Van Holland memo+ staat met zijn vele mooie plaatjes van Nederland garant voor uren speelplezier voor jong en oud. Iedereen herkent de typische Hollandse plaatjes van lekkernijen als oliebollen, bitterballen of stroopwafels. Maar ook de prachtige monumenten, molens of vuurtorens komen aan bod. Voor elke leeftijd een feest der herkenning. Ook leuk en zeer geschikt voor toeristen!
Inhoud: 72 kaarten
(36 stel plaatjes), spelregels.


2-10 spelers
vanaf 6 jaar

Sale!

Parker Levensweg spel reis editie

€ 8,95 € 5,00
Sale!

Het leuke spel vol verrassingen op je levensweg is er nu ook in een speciale reisuitvoering. het speelbord is tevens de opbergbox. vanaf 8 jaar. voor 2 – 4 spelers.

leeftijd : vanaf 8 jaar

Sale!

Myrummy reisblikje - Reisspel

€ 12,50 € 5,50
Sale!

Myrummy reisblikje - Reisspel

€ 12,50 € 5,50

Het reisassortiment van Schmidt bestaat uit 13 spelletjes, die allemaal verpakt zijn in een klein en stevig blikken doosje. Daardoor zijn ze niet alleen eenvoudig mee te nemen, maar gaan ze ook nog lekker lang mee! In Rummy maak je combinaties met je kaarten. Hierbij let je op kleur en cijfers.

leeftijd : 8 - 99 jaar

Sale!

Category Woordenrace - Kaartspel

€ 14,95 € 6,00
Sale!

Woordenrace voor creatieve denkers. Leg zo snel mogelijk een parcours af door zoveel mogelijk woorden in een bepaald thema op te schrijven. Een kaart bepaalt welke woorden je binnen de gestelde tijd moet opschrijven. Daarna bied je om het recht om als eerste voor te mogen lezen. Wie de minste woorden biedt, mag eerst en zorgt ervoor dat spelers met dezelfde woorden deze moeten schrappen. Handicapkaarten maken het de spelers die voorliggen moeilijker. Wie bereikt als eerste het finishveld? Spannend woordenspel met tactische biedelementen, waarin originaliteit wordt beloond. Met 480 opdrachten!

leeftijd : 8-99

Sale!

Plenty Gifts Katten Domino-spel

€ 14,95 € 7,50
Sale!

Het bekende domino- spel in katten thema!

Leg de dominostenen met een gelijk aantal ogen tegen elkaar aan om zo een slang van domino-stenen te vormen.

leeftijd : 12 - 99 jaar

Sale!

DOMINO

€ 5,95 € 3,00
Sale!

DOMINO

€ 5,95 € 3,00

Doel van het spel is, alle kaarten goed aan elkaar te leggen. De winnaar is de speler die als
eerste al zijn dominokaarten kan aanleggen. Door de leuke afbeeldingen kunnen de allerjongste ook gezellig meedoen!

leeftijd vanaf 3 jaar

Sale!

Commando Pinkelen - Kaartspel

€ 8,95 € 4,50
Sale!

Reactiespel voor grote groepen. Alle spelers, met uitzondering van de spelleider, roffelen op tafel. Als de spelleider een commando roept, een kleur of een symbool, moeten de spelers zo snel mogelijk hun hand op de juiste kaart leggen. Maar pas op, een commando is niet geldig als de spelleider geen "commando" zegt. Wie een fout maakt of te laat is, betaalt een strafpunt. Wie blijft als laatste over? De eenvoudige spelregels zorgen ervoor dat iedereen direct kan meedoen.

leeftijd : vanaf 3 jaar

Sale!

Memory spel - Remember It!

€ 9,99 € 5,00
Sale!

Memory spel - Remember It!

€ 9,99 € 5,00

Een erg leuk bordspel voor met het hele gezin of vrienden. Zeer geschikt voor de donkere koude winteravonden, maar ook tijdens een mooie zonnige middag.

Het geheugenspel Remember It test het geheugen en zorgt voor hilarische situaties bij het spelen. Het onthouden van een afbeelding op een bepaalde plek lijkt makkelijk, maar.. het is lastiger dan je denkt. Ervaar het zelf. Het spel is bovendien compact, dus je neemt het eenvoudig mee op reis of naar vrienden en familie.

leeftijd : vanaf 3 jaar

Sale!

Kinder Dobbelen Dobbelset

€ 5,95 € 2,50
Sale!

Kinder Dobbelen Dobbelset

€ 5,95 € 2,50

Speciaal voor de kinderen heeft deze Kinder Dobbelen Dobbelset plaatjes in plaats van stenen. Met deze dobbelset beleven je kinderen urenlang speelplezier. Dit spelletje is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Sale!

Disney Princes spel Mega Memo

€ 9,95 € 4,95
Sale!

Beleef uren spelplezier met je lievelingsprinsessen! Verzamel zoveel mogelijk paren in het memospel, leg zo snel mogelijk afbeeldingen na in het mega memospel of maak een leuke puzzel. Geschikt voor 1 tot 4 spelers van 4 tot 8 jaar.

Sale!

Kegelspel Disney Frozen

€ 9,99 € 5,00
Sale!

Kegelspel Disney Frozen

€ 9,99 € 5,00

Daag je beste vrienden uit voor een potje kegelen! Met dit leuke Kegelspel Disney Frozen heb je altijd wat leuks te doen.

Kegelspel Disney Frozen bevat 6 kegels met daarop je favoriete Disney Frozen personages. Bijvoorbeeld Anna, Elsa en Olaf!

Plaats de kegels in een driehoek en probeer zoveel mogelijk kegels om te werpen met de bal. Wie kan in het minste aantal worpen de meeste kegels omgooien?

leeftijd : 4-12 jaar