Home » Afdeling Speelgoed - spellen

Hier vindt u allerlei leuke en spannende spellen.

Uitverkocht

Nijntje Verstoppertje Spelen

€ 11,95 € 5,00
Uitverkocht

Nijntje Verstoppertje Spelen

€ 11,95 € 5,00

Dit Nijntje spel is geschikt voor de allerkleinsten! Verstop Nijntje ergens in de kamer, druk op de knop en Nijntje roept om de 10 seconden: Ik ben hier! Wie Nijntje als eerste vindt, wint het spel! Wordt geleverd in koffertje met handvat. Voor kinderen van 1 tot 3 jaar.

Sale!

Kleine Avonturen

€ 12,95 € 5,00
Sale!

Kleine Avonturen

€ 12,95 € 5,00

Een verrassend spel voor ouder en kind. Beleef samen met je kind Kleine Avonturen. Samen spelen was nog nooit zó leuk. Een blik vol inspiratie voor de meest onverwachte, gekke en creatieve manieren om een waanzinnige en doldwaze middag met je kind te beleven, dat is wat je mag verwachten als je een blik Kleine Avonturen openmaakt. Van dit blik vol spel en activiteit worden alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar blij - en zij niet alleen. Durf jij?

Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje met Kleine Avonturen, waarvan je alleen al blij wordt door de vrolijke vormgeving. Colaboot bouwen, Drollen rollen , Kaartje-Prik, Kamertrui breien en Waslijnpost… Zomaar een greep uit het nieuwe spel Kleine Avonturen.

Een kaartspel voor ouder en kind boordevol lekker gekke activiteiten. Het spel werkt simpel: spreid de kaarten uit op tafel en kies samen een kaart. Op de kaart staat een opdracht die jullie samen gaan uitvoeren. Een boot bouwen van een colafles, een slakkenrace organiseren of kamperen in je eigen huis bijvoorbeeld. Ga aan de slag, laat je verrassen en beleef de mooiste avonturen.

Sale!

Cake Splat - Kinderspel

€ 20,00 € 6,50

Cake Splat - Kinderspel

€ 20,00 € 6,50

Cake Splat is een simpel maar hilarisch spel dat familie en vrienden uitdaagt tot één simpele taak: blijf als laatste over met een schoon gezicht! Uren speelplezier en eenvoudige spelregels.

Spuit slagroom op de bovenkant van de cake hendel, gooi de dobbelsteen en kijk hoe vaak je de knop moet draaien. Plaats je gezicht in de Rodeo Clown masker en leg je kin op het steuntje. Draai nu aan de knop... Terwijl de spanning oploopt is het hopen dat jij niet degene bent die de slagroom in z'n gezicht krijgt!

Probeer niet te knipperen wanneer de slagroom naar je toe dreigt te worden gegooid. De hand wordt iedere ronde op een ander moment geactiveerd dus als je geluk hebt kom je er slagroomvrij van af.

De ronde schoon doorstaan? Geef Cake Splat door aan je tegenstander en dan is het hun beurt om vol spanning de slagroomdouche te ontwijken.

Spanning en hilariteit voor de hele familie!

Het spel bevat:
• 1 Rodeo Clown Masker
• 1 gooihand
• 1 hendel
• 1 kinsteun
• 1 dobbelsteen

Exclusief Slagroom

Sale!

Hatchimals popper jr. game

€ 8,50 € 2,50
Sale!

Hatchimals popper jr. game

€ 8,50 € 2,50

Een leuk spelletje voor 4 spelers in de vorm van het welbekende "Mens erger je niet!" 

Sale!

Ravensburger Mijn eerste doolhof

€ 18,95 € 9,00
Sale!

Kleine spoken opgelet! In deze doolhof blijft niets zoals het was: steeds verschuiven de muren en gangen. Wie ontdekt de geheimen die achter de dikke muren verstopt zijn? Door de kaartjes te verschuiven ontstaan nieuwe wegen die naar de verborgen schatten leiden. Voor geoefende spoken is er een moeilijkere variant.

Inhoud:

1 spelbord
17 gangkaarten
12 doelfiches
4 speelfiguren (bestaan uit 2 delen)
spelregels.

leeftijd : vanaf 6 jaar

Uitverkocht

Monopoly Classic Nederland

€ 24,95 € 10,00
Uitverkocht

Monopoly Classic Nederland

€ 24,95 € 10,00

Er kan maar één winnaar zijn bij Monopoly. Ben jij degene die straks alles bezit?

Dit is het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om de ultieme rijkdom te behalen. In deze vernieuwde versie van het klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan de pionnenfamilie toegevoegd. De ingrediënten om te winnen zijn natuurlijk tactiek, maar ook een beetje geluk. Het doel van het spel is om groot te worden door straten te kopen, huizen en hotels te bouwen. Koop de Grote Markt Groningen of de Kalverstraat Amsterdam. Bij veel mensen zal dit spel nostalgie opwekken, maar het is ook nog steeds een fantastisch spel om voor de eerste keer te spelen.

Het enige echte Monopoly bordspel staat al jaren garant voor veel speelplezier met familie en vrienden en is de klassieker onder de spellen.


Inhoud
• Speelbord
• 8 pionnen
• 28 eigendomsbewijzen
• 16 Kanskaarten
• 16 Algemeen Fonds kaarten
• 32 huizen
• 12 hotel
• 2 dobbelstenen
• Speelgeld
• Spelregels

leeftijd : vanaf 8 jaar

Sale!

Disney Frozen Bowlingset .

€ 9,95 € 4,50
Sale!

Disney Frozen Bowlingset .

€ 9,95 € 4,50

Daag je beste vrienden uit voor een potje kegelen! Met dit leuke Kegelspel Disney Frozen heb je altijd wat leuks te doen.

Kegelspel Disney Frozen bevat 6 kegels met daarop je favoriete Disney Frozen personages. Bijvoorbeeld Anna, Elsa en Olaf!

Plaats de kegels in een driehoek en probeer zoveel mogelijk kegels om te werpen met de bal. Wie kan in het minste aantal worpen de meeste kegels omgooien?

Sale!

Eredivisie Het Spel

€ 22,95 € 7,50
Sale!

Eredivisie Het Spel

€ 22,95 € 7,50

Weet jij alles van voetbal? Bijvoorbeeld welke voetballer dit seizoen de “Gouden Schoen” won? En bij welke club de Feanrevolutie plaatsvond? Daag je vrienden en familie uit voor dit unieke voetbal trivia- en actie bordspel met meer dan 600 vragen en word kampioen!

Geschikt voor 2-8 spelers of 2 teams
Speel dit spel een tegen een of in teamverband, vanaf 14 jaar. Test je voetbalkennis en versla je tegenstander. Je doel is om als eerste in het 16-metergebied van je tegenstander te komen. Daar wacht die ene beslissende vraag.. zodra je die goed hebt, heb je gescoord en ben jij de kampioen!

De seizoenen ‘10/’11 tot en met ‘15/’16
De mooiste goals, de leukste feiten en alle Eredivisie clubs van de seizoenen ‘10/’11 tot en met ‘15/’16 komen terug in dit Eredivisie bordspel. De spelduur is +45 minuten.

Spelinhoud
• 1 speelbord
• 110 kaarten met 600 vragen en antwoorden
• 4 spelerspionnen met houders
• 1 rode dobbelsteen

Sale!

Ik hou van Nederland

€ 25,00 € 10,00
Sale!

Ik hou van Nederland

€ 25,00 € 10,00

Hoe goed ken jij ons kikkerlandje? Test je kennis in zes categorieën waarmee je met je tegenspelers moet strijden, te weten: TV & films, muziek & cultuur, sport, algemene kennis, natuur & topografie en geschiedenis! Je speelt door de twaalf Nederlandse provincies heen en je moet antwoord geven op gevarieerde vragen als: "In Holland staat een…? Wie zijn onze 'zuiderburen'? Hoe heet de broer van Linda de Mol? Enzovoorts.''

Elke provincie heeft haar eigen prachtige puzzelstuk in de vorm van de provincie. Je start op de Nederlandse Waddeneilanden, dan via Noord-Holland heel Nederland door. Na Noord-Holland wordt het puzzelstuk van Zuid-Holland aangelegd en zo speel je verder met de puzzelstukken van iedere provincie. De speler, die het lukt om als snelste door Nederland te reizen en de finish in de stad Groningen te halen, is de winnaar!

INHOUD VAN HET SPEL

• SPEELBORD (12 LUXE PUZZELBORD STUKKEN IN DE VORM VAN PROVINCIES)

• 150 VRAAG- EN ANTWOORDKAARTEN(MET 900 VRAGEN EN ANTWOORDEN)

• 12 PROVINCIEVLAGGEN + 6 HOUDERS

• 2 DOBBELSTENEN (CIJFERS+KLEUREN)

Uitverkocht

Ik hou van Leeuwarden

€ 24,95 € 10,00
Uitverkocht

Ik hou van Leeuwarden

€ 24,95 € 10,00

Ik hou van Leeuwarden, het nieuwe kennisspel over Leeuwarden Ben jij ook zo gek op Leeuwarden.

Ga de strijd aan met inwoners van de stad. Maak een unieke stadswandeling door Leeuwarden en probeer zoveel mogelijk lokale monumenten en gebouwen te bezoeken om punten te verzamelen.
Maar....pas op! Je kunt jouw verdiende punten ook weer verliezen. Aan het einde van de bruisende tour, langs de leukste plekken van Leeuwarden, worden de verdiende punten opgeteld. Inhoud: speelbord, 4 speelfiguren, 4 plastic voetjes, 4 stadsgidsen, 16 vraag en antwoordkaarten, 20 hotspot fiches, spelregelboekje en dobbelsteen.

Sale!

Hotel 13

€ 17,50 € 7,50
Sale!

Hotel 13

€ 17,50 € 7,50

Hotel 13 Check in is een spannend bordspel voor kinderen. Er wacht Tom, Anna en Liv een groot avontuur tijdens hun vakantiewerk in Hotel 13. Het idyllische vakantieoord draagt namelijk een geheim mee dat zich achter de deur van kamer 13 bevindt! Zullen de drie vrienden erin slagen de deur te openen en het geheim te ontdekken? Of zal de gewiekste Jack hen te slim af zijn? Geschikt voor kinderen van 8 tot 11 jaar.

Sale!

Het NOS Jeugdjournaal bordspel

€ 18,50 € 8,50
Sale!

Ervaar hoe het is om eindredacteur, cameravrouw, verslaggever of presentator te zijn van het NOS Jeugdjournaal. Begin je speurtocht naar nieuws in Nederland: reis naar verschillende steden en onthoud goed waar het nieuws dat je hebt gezien zich afspeelt. Reis de wereld over om jouw Wereldnieuws te verzamelen en vind als eerste het Breaking nieuws.

Heb jij jouw nieuws als eerste compleet, zodat de uitzending van het NOS Jeugdjournaal op tijd kan beginnen?

Spel in het kort
De spelers strijden tegen elkaar om zo snel mogelijk hun nieuwsringen te verzamelen voor het NOS jeugdjournaal. Het nieuws ligt verspreid over Nederland en de wereld, maar je moet natuurlijk wel de juiste nieuwsringen verzamelen om jouw Jeugdjournaal compleet te maken. Onthoud waar de verschillende nieuwsringen liggen en maak zo jouw opdrachtkaarten compleet.

Sale!

Hispanolia

€ 14,95 € 5,00
Sale!

Hispanolia

€ 14,95 € 5,00

Begeleid een bende piraten uit de Cariben. Het doel is om kapitein op de zes schepen van deze kleine piratenvloot te worden. Als kapitein maak je immers aanspraak op het grootste deel van de buit.
Maar wees voorzichtig... In de drukte kan het zomaar voorkomen dat er een man overboord raakt en naar het dichtstbijzijnde eiland moet zwemmen om daar een tijdje te verblijven. Piraten zijn immers onbetrouwbare zeelieden: probeer daar maar eens kapitein van te worden. Verzamel de grootste buit en win!

Sale!

Mega Mindy Detective doos

€ 14,95 € 6,50
Sale!

Mega Mindy Detective doos

€ 14,95 € 6,50

Los net als Mega Mindy mysteries op, en pak de slechterik met de Mega Mindy detectivedoos.

Deze doos bevat een verrekijker om de boeven te bestuderen, de nieuwe Mega Mindy en Mega Toby uit de film en nog veel meer!

De doos is aanbevolen voor detectives van 7 Jaar en ouder.

Sale!

Jumbo Damspel

€ 19,95 € 10,00
Sale!

Jumbo Damspel

€ 19,95 € 10,00

Jumbo houten damspel

Versla jouw vrienden of familie met dit leuke damspel. Beleef super veel speelplezier met dit damspel van Jumbo.

Specificaties:
Aantal spelers: 2
Leeftijd: vanaf 5 jaar.

Inhoud:
1 Dambord
40 Schijven

Sale!

Halma Chinese Checkers van hout

€ 16,95 € 7,50
Sale!

Halma-ster bamboo hout, rond.

Met 60 gekleurde houten pennen, 6 kleuren, diameter bord 28 cm. Voor 2 tot 6 personen.

Leeftijd : vanaf 6 jaar

Sale!

Wie is het? kaartspel- reisspel

€ 6,95 € 3,00
Sale!

Raad de persoon die de andere speler in handen heeft door slimme vragen te stellen over het uiterlijk van zijn of haar personage.
Is het een vrouw? Draagt ze een bril? Heeft hij bruin haar?
Dubbel plezier met de gratis Shuffle app!
Maak van jouw vrienden en familie échte "WIE IS HET?" figuren! Gratis app met extra's & snelstart.

Sale!

Shuffle Trivial Pursuit is een leuke compacte kaartspel versie van de populaire Klassieke Trivial Pursuit. Heel handig voor wanneer je op reis bent of snel een leuk spelletje wilt spelen. In dit interactieve kaartspel is geen enkele vraag te moeilijk. Je kan zelfs antwoorden stelen als je tegenstanders vast zitten. Verzamel als eerste de zes categorieën om te winnen.

 

Voor dubbel plezier kun je Shuffle Trivial Persuit spelen met de gratis Shuffle Trivial Persuit app voor je mobile devices. Ook handig: in de app kun je leren hoe je het spel moet spelen, dan hoef je de spelregels niet meer te lezen!

Speluitleg:

Tijdens je beurt heb je vijf kaarten in je hand, kies een kaart om te spelen. Speel je een partje dan moet je een vraag beantwoorden met de corresponderende categorie. Speel je een steel- of dubbelsteelkaart dan kun je een of meerdere partjes stelen van je tegenstanders, maar let op je tegenstanders kunnen je acties blokkeren! Is een medespeler aan de beurt maar denk je zelf het antwoord op de vraag te weten; pak dan als eerste de zoomerkaart, als je tegenstander de vraag fout beantwoord mag je zelf een poging wagen. Om het spel te winnen moet je alle zes partjes bemachtigen!

Sale!

Saboteur - kaartspel

€ 10,95 € 4,50
Sale!

Saboteur - kaartspel

€ 10,95 € 4,50

In dit Saboteur kaartspel voor 3-10 spelers leggen de spelers met speelkaarten een mijnenstelsel met gangen aan. De spelers krijgen in het geheim een rol toegewezen. De dwergen proberen via de gangen een route naar een kaart met een verborgen edelsteen aan te leggen. De saboteurs proberen dit te verhinderen. Afhankelijk van jouw rol verdien je winstpunten (goudklompjes) met succes of een mislukking. Het Saboteur spel bevat ook nog actiekaartjes, waarmee je andere spelers kunt hinderen of informatie over de locatie van de edelsteen kunt verzamelen.

999 Games distribueerde tot voor kort de meertalige editie van Amigo. Het commerciële succes heeft geleid tot deze eigen uitgave.
Aantal spelers: 3-10
leeftijd : vanaf 8 jaar

Sale!

My Rummy

€ 8,95 € 3,50
Sale!

My Rummy

€ 8,95 € 3,50

Het reisassortiment van Schmidt bestaat uit 13 spelletjes, die allemaal verpakt zijn in een klein en stevig blikken doosje. Daardoor zijn ze niet alleen eenvoudig mee te nemen, maar gaan ze ook nog lekker lang mee!

In Rummy maak je combinaties met je kaarten. Hierbij let je op kleur en cijfers.

Inhoud:

  • 106 Stenen
  • 4 blokjeshouder
  • spelregels
Uitverkocht

Weerwolven van Wakkerdam is een partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze erin om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per abuis onschuldige dorpsgenoten? Het spel wordt door een spelleider gestuurd. Iedere speler krijgt een rol toebedeeld. Het kan gaan om gewone burgers en weerwolven, maar ook om speciale karakters als de heks, de jager of het onschuldige meisje. Ieder karakter doet iets speciaals. De spelleider geeft ''s nachts aan dat iedereen zijn ogen moet dichtdoen en roept steeds de karakters op, die dan hun eigenschap mogen uitvoeren. De weerwolven elimineren aan het einde van de nacht een burger. Als het weer dag wordt, bespreken de burgers in een vergadering de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en mogen ze proberen om een weerwolf te elimineren. Maar omdat de weerwolven zelf ook aan de vergadering deelnemen, is die beslissing meestal niet eenvoudig… Weerwolven van Wakkerdam is een ideaal spel voor op kinderpartijtjes, kampeerevenementen en eigenlijk al die momenten dat je met veel mensen bent. Zeker als je er in slaagt om met kaarsen of een kampvuur een mysterieuze sfeer te creëren, is succes verzekerd.

leeftijd: vanaf 8 jaar

Sale!

Boter kaas en eieren spel

€ 7,00 € 3,00
Sale!

Boter kaas en eieren spel

€ 7,00 € 3,00

Leuk houten spel om steeds weer opnieuw te spelen.

Sale!

houten Dominospel

€ 9,95 € 4,00
Sale!

houten Dominospel

€ 9,95 € 4,00

Domino, met afbeeldingen van dieren.

Inhoud: 28 houten dominostukjes.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

Sale!

Kleuter Kwartet

€ 4,95 € 2,00
Sale!

Kleuter Kwartet

€ 4,95 € 2,00

Dit kwartet is voor de allerkleinste. Dit Leuk en herkenbaar geïllustreerde kwartetspel is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten.

Boven aan de kaarten staan 4 duidelijke afbeeldingen van de dieren. Speel jouw dieren bij elkaar en win!

Inhoud:
- 32 kwartetkaarten verdeeld over 8 kwartetten
- Spelregels

Sale!

Paarden Weetjes Kwartet - Kaartspel

€ 6,95 € 3,00
Sale!

Paarden weetjes kwartet, een oer-Hollands kaartspel waarin steeds 4 kaarten bij elkaar gespaard worden. In dit kwartet vind je allerlei informatie over paarden, afgebeeld op extra grote kaarten. Op deze kaarten staan foto's en ook nog eens interessante weetjes! Waarom rolt een paard? Wat eet een paard? en nog veel meer!

Inhoud: 38 kaarten.

Voor 2 tot 4 spelers vanaf 6 jaar. 

Sale!

JungleLife Weetjes kwartet is het leukste kaartspel voor kinderen waarbij steeds vier kaarten bij elkaar moeten worden gezocht. 'Kwartet!' Met mooie foto's en leuke weetjes over de vele bijzondere dieren in de Jungle. Hoe hard kan een poema rennen? Hoe zwaar is een chimpansee?

vanaf 6 jaar

Sale!

Clown games Kinderdobbelen

€ 8,00 € 2,50
Sale!

Clown games Kinderdobbelen

€ 8,00 € 2,50

Speciaal voor de kinderen heeft deze Kinder Dobbelen Dobbelset plaatjes in plaats van stenen. Met deze dobbelset beleven je kinderen urenlang speelplezier. Dit spelletje is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

Sale!

K3 Domino Diamant

€ 16,50 € 7,50
Sale!

K3 Domino Diamant

€ 16,50 € 7,50

Studio 100 dominospel K3 Diamant

Marthe, Klaasje en Hanne zijn dol op K3 Domino Diamant! Ga op zoek naar de juiste plaatjes en leg ze tegen de K3-diamant. Is er geen plaats meer? Kijk dan goed of jouw kaartje bij een andere gelijke afbeelding past. Wie als eerste al zijn kaartjes kan afleggen wint dit leuke spel.

Specificaties:
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal spelers: 2 tot 6 spelers
Spelduur: 15 minuten

Inhoud:
1 Spelbord
36 Speelkaarten
Spelregels

Uitverkocht

Fryslân Memo spel

€ 8,95 € 3,50
Uitverkocht

Fryslân Memo spel

€ 8,95 € 3,50

Het alom bekende memory spel in een Friese uitvoering.

Geschikt voor 2-8 personen vanaf 4 jaar.

Leuk om te spelen, nog leuker om iemand kado te doen.

Het spel bestaat uit 72 kaarten (36 paren)

Sale!

Spel Prinses Mega Memo

€ 7,95 € 3,50
Sale!

Spel Prinses Mega Memo

€ 7,95 € 3,50

Disney Prinses Kaartspel, 3-in-1

vanaf 5 jaar

Sale!

Disney Minnie Mouse memory en puzzel

€ 7,95 € 2,50
Sale!

Mooie set  memory spel en puzzel van Minnie Mouse.

Puzzel heeft 60 stukjes, memory spel bevat 48 kaartjes dus 24 paar.

Leeftijd categorie vanaf 4 jaar .