Uitgelicht!!!!!!!!!!!!

Gepubliceerd op 2 oktober 2018 om 16:11

 

Wij willen graag even vermelden dat wij ontzettend trots en blij zijn met onze twee vaste sponsoren, te weten Banketbakkerij Salverda en Slagerij Smit Leeuwarden.
Banketbakkerij Salverda is nu al voor het derde jaar onze sponsor van de verjaardagsdoos en geeft dus al drie jaar een geweldige slagroomtaart voor elk jarige kind helemaal gepersonaliseerd door hun naam en leeftijd erop te plaatsen ook hebben ze ons al diverse malen gesponsord bij activiteiten Banketbakkerij Salverda, Mark en Jet en het gehele personeel wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor wat jullie voor ons doen hulde!
Slagerij Smit is nu ook al voor het derde jaar onze sponsor en geeft al drie jaar een schaaltje worst bij elke verjaardagsdoos om het feest voor de jarige helemaal compleet te maken ook heeft Slagerij Smit ons al diverse malen gesponsord bij activiteiten Slagerij Smit, Jacob en het gehele personeel wij zijn jullie ook ontzettend dankbaar.
Wij wilden dus nog even deze twee kanjers naar voren halen omdat zij zoveel voor ons doen zij maken het verjaardagsfeestje voor deze kinderen helemaal compleet!
Banketbakkerij Salverda en Slagerij Smit....... Hulde!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.