Hoe kunt u als Particulier ons Helpen?


een verjaardagsdoos doneren!


Ieder kind verdient een verjaardag! 


Dat vind jij toch ook? Wist je dat ruim 1 op de 8 kinderen in Nederland op groeien in armoede? en dat zij zelfs hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis te weinig of geen geld voor is? Stichting Rijk Voor Arm zorgt ervoor dat deze kinderen hun verjaardag wel kunnen vieren en trakteert hen op de dag van hun leven.

De kinderen ontvangen een verjaardagsdoos met alles erop en eraan, zoals cadeaus, een traktatie voor op school, een traktatie voor thuis, slingers enz.

Ruim voor de verjaardag van het kind krijgen ouders de Rijk Voor Arm verjaardagsdoos.  Zij zorgen ervoor dat het huis versierd is, dat de taart klaar staat, cadeautjes zijn ingepakt en de traktatie voor op school klaar staat. De kinderen hebben geen idee van het bestaan van Stichting Rijk Voor Arm en wordt de verjaardagsdoos dus ook in een blanco doos geleverd. Hierdoor wordt een verjaardag weer een echt gezinsfeest! zodat de kinderen ook echt het idee hebben dat het allemaal afkomstig is van hun ouders!, het fijne gezinsgevoel!

Vind jij ook dat ieder kind een verjaardag verdiend? Word dan donateur of sponsor van Stichting Rijk Voor Arm! Voor slechts 35 euro maakt Stichting Rijk Voor Arm van elke verjaardag een groot feest. Je kunt helpen door een donatie te doen of Stichting Rijk Voor Arm te sponsoren met je bedrijf of school!

U kunt uw donatie voor een verjaardagsdoos á € 35,00 overmaken op bankrekeningnummer : NL39INGB0006507242

ten name van de Stichting Rijk Voor Arm o.v.v. donatie verjaardagsdoos!

inhoud verjaardagsdoos :

1. versieringen     2. traktatie voor school     3. reep voor juf/meester     4. traktatie voor thuis 5. bordjes     6. bekers     7. pannenkoekenmeel     8. stroop voor pannenkoek     9. limonadesiroop  10. cadeautje voor de jarige     11 slagroomtaart met naam en leeftijd  en diverse kleine cadeautjes  (dit is een standaard lijst, vaak word hij nog aangevuld met diverse donaties)  

en dit alles verpakt in een blanco doos! (behalve de taart natuurlijk!)

 


 

 

 

 

 

Of u kunt ons steunen via de Support Actie, waarbij u ook nog eens leuke prijzen kunt winnen!

 

Wat is de Support Actie?

De SupportActie is een nationale loterij waarmee Nederlandse verenigingen, organisaties, goede doelen, stichtingen en instellingen fondsen kunnen werven. Door de verkoop van loten aan Supporters, genereren de deelnemende organisaties extra structurele inkomsten, waarmee zij hun doelstellingen kunnen behalen!

Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% rechtstreeks naar de organisatie die door de Supporter gesteund wordt. Elk kwartaal vindt er een trekking van de loterij plaats. Supporters maken daarbij kans op mooie prijzen, zoals een auto. Dat betekent dus sámen winnen!

Hoe werkt dit?

U klikt op de volgende link: Meld u nu direct aan als Supporter! dan bent u al direct op de pagina van Support Actie, dan vult u in de zoekbalk Rijk Voor Arm in en dan ziet u rechts op de pagina twee knoppen, de eerste "bekijk actie" daarmee ziet u de actie van de Stichting Rijk Voor Arm, waar wij het voor doen en als u op de knop "word supporter" drukt kunt u direct inschrijven als supporter als u klaar bent met invullen naar uw wens, dan kunt u op de verzendknop "wordt supporter" onder aan het formulier drukken en dan bent u supporter van de Stichting Rijk Voor Arm en doet u vier keer per jaar mee aan de trekking met zeer leuke prijzen en U steunt de Stichting Rijk Voor Arm ! een win-win situatie dus alvast Hartelijk Dank voor uw steun!

Als u klaar bent met alles kunt u in het menu bovenaan nog even op Home drukken en de site van de Support Actie nog even doornemen. 

 


Kom in Actie :

Leuk als jij een actie wilt organiseren voor Stichting Rijk Voor Arm! wij kunnen natuurlijk  alle hulp gebruiken. Misschien heb je zelf al een actie bedacht om geld op te halen of heb je nog ideeën nodig.

Ga je een marathon lopen? Is er op de school van je kind een rommelmarkt of bijvoorbeeld een sponsorloop ten behoeve van het goede doel? Viert jouw vereniging een jubileum of ga je promoveren? Denk dan aan Stichting Rijk Voor arm! Laat het ons in ieder geval weten via info@rijkvoorarm.nl . Wij ondersteunen je actie graag met promotiemateriaal indien nodig!

 

Ideeën voor een leuke Actie :

 

    • Weet je niet wat je moet vragen voor je verjaardag, bruiloft of een ander feest? Vraag dan een donatie voor Stichting Rijk Voor Arm ! met ons promotiemateriaal kun je een leuke donatiebox maken!
    • Koppel je sportieve prestatie (sponsorloop of iets dergelijks) aan Stichting Rijk Voor Arm en laat je sponsoren.
    • Organiseer een benefietavond, borrelavond, Bingo avond, of veiling. Een feestje voor een feestje!
    • Bak of kook of maak iets moois wat je aan anderen kunt verkopen en de opbrengst kun je aan de Stichting Rijk Voor Arm schenken .
    • of bedenk zelf een hele leuke actie en wij willen je hierbij wel steunen met leuk promotiemateriaal mail ons hiervoor  op info@rijkvoorarm.nl o.v.v. actie!

Alvast onze hartelijke dank voor jullie inzet! met de opbrengsten die aan de Stichting Rijk Voor Arm geschonken wordt, bezorg je weer wat kinderen de dag van hun leven namelijk hun Verjaardag!


Natuurlijk mag u ook ten alle tijde gewoon een donatie doen naar ons, dit kan via een storting op bankrekeningnummer : NL39INGB0006507242 ten name van de Stichting Rijk Voor Arm onder vermelding van "donatie verjaardagsdoos"