Hier kunt u uw inschrijfformulier voor de verjaardagsdoos invullen of laten invullen door een hulpinstelling!

Uw privacy is gewaarborgd want na invulling van het formulier en het drukken op de knop "verzenden" verdwijnt dit formulier uit beeld en niemand anders zal dit formulier dus kunnen bekijken hij wordt rechtstreeks naar ons gestuurd! 

Lees A.U.B. eerst de Voorwaarden voor inschrijving onder deze lijst vermeld voordat u deze lijst in invoert, om teleurstellingen te voorkomen bij voorbaat dank. 

          Inschrijflijst aanvraag verjaardagsdoos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de verjaardagsdoos


Om in aanmerking te komen voor de verjaardagsdoos dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Het leefgeld mag niet hoger zijn dan € 120,-- per week;

De ingeschreven kinderen mogen niet jonger zijn dan 2 jaar en niet ouder zijn dan 16 jaar!.

Door middel van uw inschrijving geeft u de Stichting Rijk Voor Arm toestemming om uw opgegeven gegevens door de Stichting Rijk Voor Arm te laten controleren i.v.m. de wet op Privacy.

Het jarige kind dient minimaal 4 weken van te voren aangemeld te worden het liefst nog verder van te voren!

De Verjaardagsdoos zit boordevol met spulletjes om een verjaardag te vieren, voor thuis en op school, daarom wordt de doos één dag voor de verjaardag uitgegeven en niet op een ander tijdstip, het is geen verrassingsbox maar een verjaardagsdoos!

De inschrijving van uw kind/kinderen zijn geldig voor de periode van één jaar, mocht uw situatie het jaar daarop onveranderd zijn en u de hulp van de Stichting Rijk Voor Arm nog nodig zijn, dan dient u zich opnieuw in te schrijven (let op! Doe dit wel tijdig)

U en uw kinderen moeten inwoners zijn van de Provincie Friesland!

Zoals u ziet, zijn er niet zoveel voorwaarden maar om iedereen die aan deze voorwaarden voldoet te kunnen helpen, moeten wij ons echt streng aan deze paar voorwaarden gaan houden.


Wij zijn een organisatie die (nog?) geen subsidies ontvangen van het Rijk, de Provincie of de Gemeente en dus geheel afhankelijk zijn van de steun van onze Sponsoren en Donateurs en wij zijn er trots op dat het tot op heden nog steeds gelukt is met de bijdragen van de Sponsoren en Donateurs niet te vergeten zitten wij nu al op meer dan 300 ingeschreven kinderen á € 35,-- per doos dan praat je toch al gauw over een bedrag van ongeveer € 10.000,-- onze dank gaat dan ook zeker uit naar onze Sponsoren en Donateurs voor hun Steun!