De Stichting Rijk Voor Arm heeft uw hulp nodig !

De Stichting Rijk Voor Arm heeft om zijn doelstelling dit jaar weer te behalen uw hulp nodig, om ervoor te zorgen dat ieder kind in Friesland zijn of haar verjaardag kan vieren zoals zij dit behoren te vieren! geen ziekmeldingen meer op school omdat zij hun verjaardag niet kunnen vieren.

Een verjaardagsdoos kost de Stichting € 35,00 per doos en afgelopen jaar heeft de Stichting 326 kinderen ingeschreven gehad, dit aantal schommelt elk jaar dus is het elk jaar weer spannend of wij onze doelstelling halen, namelijk elk ingeschreven kind van een verjaardagsdoos voorzien. Dit is ons tot nu toe elk jaar gelukt!

Om ervoor te zorgen dat het ons ook dit jaar weer gaat lukken hebben wij dus deze actie op touw gezet dus Sponsoren en Donateurs help ons ook dit jaar weer onze doelstelling te behalen!

Maar ook dit jaar wil de Stichting Rijk Voor Arm gaan uitbreiden met het realiseren van een Activiteitencentrum voor de kinderen, een thuisbasis waar de kinderen en hun ouders zich zullen thuisvoelen en waar alle activiteiten en evenementen voor en door deze kinderen gehouden gaan worden, ook de verjaardagsdoos zal daar zijn plekje krijgen, de opslag van goederen, de inpakplaats en verzend-klaar-maak plaats. 

Dit jaar hebben we ons streefbedrag gezet op € 10.000,00 dit bedrag is zeker nodig om alles te kunnen realiseren, het belangrijkste is op de eerste plaats het zeker stellen van onze doelstelling namelijk elk kind een verjaardagsdoos, maar wanneer we het streefbedrag behalen kunnen we ook het activiteitencentrum realiseren.

Help ons mee, de kinderen te helpen, de kinderen die niet om de situatie gevraagd hebben waar zij zich in bevinden, maar die met behulp van de Stichting Rijk Voor Arm toch nog een sociaal leven als kind zullen beleven en opgroeien als kind met de wetenschap dat zij er toe doen! net als elk kind in Friesland.

Wij als bestuur danken u bij voorbaat voor al u hulp, welke wij in het verleden ook altijd van u hebben mogen ontvangen en hopen dat deze trend in de toekomst zich voort zal zetten, tot het moment komt dat wij als Stichting niet meer nodig zijn, dan hebben wij ons ultieme doel bereikt, dankzij uw hulp!


Wat een geweldige actie van Wijkfeest Westeinde, wij zijn er reuze trots op dat er aan onze Stichting Rijk Voor Arm, gedacht word en wij zijn dan ook Wijkfeest Westeinde, de organisatie en natuurlijk de deelnemers alvast heel dankbaar voor deze actie en wensen iedereen hierbij een mooie, gezellige en sportieve dag toe die maar voor vele verjaardagsdozen zorgen mag! succes allemaal!!

 


Weer een geweldig bericht!!!!
Het personeel van de Gemeente Leeuwarden heeft voor Kerst een cadeaubon gekregen, waarmee zij iets konden uitzoeken voor de Kerst, ook konden zij ervoor kiezen om het bedrag van deze bon te doneren aan het Goede Doel!, toen hebben ze besloten om dit te doneren aan het Goede Doel en hebben ze gekozen voor twee Goede Doelen in Leeuwarden, wij zijn natuurlijk ontzettend trots en blij dat wij daar één van waren en het andere Goede Doel was de Kinderboerderij!.


Wij hebben door deze geweldige aktie van hen een donatie van maar liefst 595,00 mogen ontvangen voor de verjaardagsdoos!
Wij zijn het personeel van de Gemeente Leeuwarden ontzettend dankbaar voor deze aktie en donatie! vooral namens de kinderen waar het allemaal om draait! voor dit bedrag kunnen wij weer 17 kinderen de dag van hun leven bezorgen, weer 17 kinderen die hun verjaardag kunnen vieren zoals zij dit horen te vieren en dat is mogelijk gemaakt dankzij jullie donatie!!!!!!! Personeelsgroep van de Gemeente Leeuwarden HARTELIJK BEDANKT!!!!!!!


U kunt nu op een hele leuke manier, de Stichting Rijk Voor Arm steunen! U kunt namelijk Supporter van de Stichting Rijk Voor Arm worden, dit gaat in samenwerking met de Support Actie, deze organisatie is een onderdeel van de Grote Clubactie en is er speciaal voor om zo de kleine goede doelen te steunen !

 

Hoe werkt dit?

U kunt dit zelf regelen via internet, u gaat dan naar www.supportactie.nl op het scherm waar u dan opkomt klikt u helemaal bovenaan op "voor supporter" dan komt u op de pagina "voor supporters" helemaal onderaan dit bericht op die pagina staat "meld u nu direct aan als supporter" daar klikt u op en dan komt u op de pagina "Acties", hier vult u in de zoekbalk "stichting rijk voor arm" in en drukt u op zoeken,  dan op de volgende pagina ziet u het zoekresultaat daar staat bij "bekijk actie" en "word supporter" als u op "word supporter" klikt dan komt er een lijstje deze kunt u dan invullen naar uw eigen inzicht en als u dan onderaan het lijstje "word supporter" aanklikt bent u supporter van de Stichting Rijk Voor Arm en krijgt u nog een bevestiging hiervan via de mail.

of als u geen computer of geen zin er in hebt om dit online te doen? dan kunt u natuurlijk altijd even naar ons kantoor/winkel komen op de Voorstreek 48 te Leeuwarden waar wij de inschrijfformulieren hebben liggen en dan helpen wij u even met het invullen ervan, dan sturen wij dit op naar de supportactie en bent u ook supporter van de Stichting Rijk Voor Arm! 80% van uw inzet gaat naar de Stichting Rijk Voor Arm dat is € 4,40 van de € 5,50 per lot u steunt de Stichting Rijk Voor Arm en maakt zelf nog kans op hele leuke prijzen waaronder een nieuwe auto!, voor slechts € 5,50 per maand of per kwartaal of per jaar kunt u meedoen en steunt u ons!

 

Mocht u hier nog vragen over hebben of wilt u meer informatie hierover dan kunt u zien op www.supportactie.nl u kunt uzelf hier ook aanmelden om mee te doen!

 

 

 

 


Benefietavond 04 Oktober 2014, ten bate van de Stichting Rijk Voor Arm in het buurthuis de Kobbekooi te Leeuwarden.

Op 04 Oktober 2014 hadden we een geweldige Benefietavond welke georganiseerd is door de heer Rinus Pel die zich hiervoor geheel belangeloos heeft ingezet, met volle overtuiging, waardoor het een groot succes is geworden, Rinus Pel nog onze hartelijke dank hiervoor!

Natuurlijk is het grote succes mede te danken aan de artiesten, die geheel belangeloos aan mee hebben gewerkt te weten :  Alex, Hedy Rebel, Jantje Mulder, René, Rob Valon, Tamara Samantha, Zangeres Reina en Ricky van Daalen.

Alle Sponsoren die vermeld staan op de pagina sponsoren "Benefietavond 2014" ook heel hartelijk bedankt zonder jullie had het niet zo'n groot succes geweest! Dank u!

Ook gaat onze dank uit naar de geluidsman en presentator van de avond de heer Roelof Bosma, die ook geheel belangeloos zijn medewerking met zijn "Promusic entertainment" aan ons verleende, Roelof Bosma bedankt!

Ook het Buurthuis de Kobbekooi, hartelijk dank voor jullie medewerking om van deze avond zo'n geweldige avond te maken.

Verder gaat onze dank ook uit aan de andere vrijwilligers, die hun medewerking hebben verleend op welke wijze dan ook om hier zo'n succes van te maken, dames en heren van de bediening, kaartverkoop, lotenverkoop, beveiliging en alle anderen die hand- en spandiensten hebben verricht dus iedereen en niemand uitgezonderd allemaal hartelijk bedankt voor deze geweldige avond!

En verder gaat onze dank natuurlijk ook uit naar de bezoekers die in grote getallen zijn opkomen dagen om een gezellige avond te maken, en natuurlijk de Stichting Rijk Voor Arm hiermee te steunen! Iedereen bedankt namens Bestuur en alle vrijwilligers van de Stichting!.

Het bedrag wat deze Benefietavond heeft opgebracht is  € 1310,00 euro!!!!!! Geweldig!!!!

 

U kunt foto's van deze geweldige avond bekijken in ons Fotoalbum!