Samenwerking met sc Leovardia is tot stand gekomen!

Gepubliceerd op 1 december 2020 om 12:53

Dat sc. Leovardia meer is dan voetbal alleen was al bekend en Stichting Rijk Voor Arm is dan ook heel content dat er een gedegen samenwerkingsverband is ontstaan tussen Stichting Rijk Voor Arm en sc. Leovardia.

We zijn er met zijn allen van overtuigd dat de Stichting Rijk Voor Arm en de maatschappelijke tak van sc. Leovardia samen het verschil kunnen gaan maken op maatschappelijk niveau!
Hier zullen de Stichting Rijk Voor Arm en sc. Leovardia zich voor de volle 100% voor gaan inzetten!

sc. Leovardia betekent maatschappelijk gezien al heel veel voor de voetballende kinderen maar ook voor de (niet meer) voetballende ouderen.
De Stichting Rijk Voor Arm betekent al heel veel voor de kinderen die in armoede op moeten groeien in Friesland en wilde zich ook al in gaan zetten voor de ouderen (vereenzaming).
Ook komen de projecten van sc. Leovardia en de Stichting Rijk Voor Arm heel goed met elkaar overeen en zullen we samen dit ook tot grote successen kunnen maken. Daarom is de samenwerking van de Stichting Rijk Voor Arm met de maatschappelijke tak van sc. Leovardia ook zo'n geweldige match!

Daarom zijn wij van de Stichting Rijk Voor Arm ontzettend blij en trots om te kunnen mededelen dat wij vanaf 1 December 2020 verder zullen gaan samenwerken onder het motto "Wij brengen mensen bij elkaar ".

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.