Home » Afdeling Kerst artikelen

Hier vindt u allerlei artikelen die met Kerst te maken hebben !

Sale!

Hello Kitty, waar is de Kerstman?

€ 6,95 € 2,00
Sale!

Kom met ons spelen, lachen en zingen!

Hello Kitty is een vrolijk meisje met een hartje van goud. Ze kan heerlijke koekjes bakken, maar ze houdt nog meer van haar mama's appeltaart. Kitty's allerbeste vriendinnetje is haar tweelingzusje Mimmy. Samen met hun vriendjes beleven ze heel veel avonturen.

Vier nieuwe avonturen van Hello Kitty en haar vriendjes.
- Ren, My Melody, Ren: My Melody is zenuwachtig omdat ze aan een belangrijke hardloopwedstrijd meedoet. Ze kan er gewoon niet van slapen! Ontdek in deze aflevering hoe je je angsten kunt overwinnen.
- Waar is de Kerstman? Deel 1: De Kerstman is verdwenen! Ga met Kitty en haar vriendjes op zoek naar de Kerstman. Zullen ze hem voor de kerst vinden?
- Waar is de Kerstman? Deel 2: Kitty en haar vrienden vinden de Kerstman, maar daarmee beginnen de problemen pas echt. Ze moeten cadeautjes maken, de rendieren vinden en een nieuwe slee zoeken om
te zorgen dat het kerstfeest kan doorgaan!
- Verstoppertje: De kinderen willen weten wie zich het beste kan verstoppen. Ieder van hen heeft zo zijn eigen trucjes. Kun jij ze vinden voor Keroppi dat doet? Wie zal er volgens jou winnen?

Nederlands gesproken, 50 min.

Sale!

Deze bijzondere kerstfantasie opent de deur naar een meeslepende nieuwe wereld, waar het hele gezin kan genieten van een unieke film met pakkende muziek die is genomineerd voor een Grammy. Ga mee op een fenomenaal avontuur met de onberekenbare Pompoenkoning Jack Skellington en lappenpop Sally. Jack ontdekt op een dag Kerststad, waar de lichten fonkelen. Jack wordt erdoor betoverd en als hij deze ervaring met zijn 'lugubere' vrienden deelt, krijgt het verhaal een andere wending en wordt het lachen geblazen. Deze voor een Oscar genomineerde film heeft de harten veroverd van kijkers en recensenten over de hele wereld. De vernieuwende stop-motion animatietechniek en de fantasie van Tim Burton (Batman, Beetlejuice), verheft The Nightmare Before Christmas tot een ongeëvenaard, oogverblindend en hartverwarmend kerstavontuur!

Nederlands ondertiteld, 73 min.

Sale!

Home Alone "Zo goed als nieuw!"

€ 5,95 € 1,00
Sale!

Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er dan ook nog inbrekers het op dat huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen. Maar onze kleine held Kevin (Macaulay Culkin) weet wel raad met deze boeven. De twee inbrekers hebben geen verweer tegen de slimme valstrikken die Kevin voor ze klaar heeft staan.

Nederlands ondertiteld, 99 min.

Home Alone 3 "Zo goed als nieuw!|

€ 7,95 € 1,00
Sale!

Het lot van de hele wereld hangt aan een zijden draadje, wanneer zware criminelen hun ware tegenstander ontmoeten: en hij is pas acht jaar oud! Een internationale bende heeft een uiterst geheime computer chip gestolen en verborgen in een speelgoed auto. Door een vergissing op het vliegveld belandt het autootje in handen van Alex Pruitt (Alex D. Linz - One Fine Day), die alleen thuis zit vanwege waterpokken. Wanneer de bendeleden het huis van Alex proberen binnen te dringen met high-tech snufjes, stuiten ze op heftig verzet van onze slimme held, die tal van valstrikken en booby traps heeft verzonnen om de bende op te rollen. Komedie-legende John Hughes (Home Alone 1&2) is weer terug met deze hilarische film vol actie en spanning voor de hele familie.

Nederlands ondertiteld, 98 min.